Song to Song

(2017)

De la cântec la cântec

Poster Song to Song Poster Song to Song

Sinopsis Song to Song

Song to Song

Filmul Song to Song este o poveste de dragoste modernă pe fundalul scenei de muzică din Austin, unde două cupluri caută succesul pe fundalul unui peisaj din lumea rock'n'roll-ului plin de seducţie şi trădare.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

AKA

  • Lawless

Produs de

Buckeye Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Ascot Elite Entertainment Group

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Cretzulynne pe 18 Iunie 2017 20:41
Song of Love and Kisses. Ode of sexual love and all that she means.
Incepe nemilos, apoi iti ofera ragaz sa-ti tragi rasuflarea oculara, ca sa te ameteasca-n continuare, facandu-te sa te simti ca unul din cei din aceste situatii: ori unul in stare de ebrietate, ori un zombie, ori un narcoman. Desi am fost initiata in stilul si viziunea lui Malick odata cu blandul sau "The Tree of Life" ca apoi sa creasca nivelul cu "Knight of Cups", a durat ceva pana sa-mi realizez din nou conexiunea cu aceasta lume veche, dar in varianta noua, din "Song to Song". Malick to Malick. Special to Special.

Cu oameni frumosi precum lebedele, liberi precum pescarusii, romantici precum porumbeii, aceasta varianta postmoderna a lui "Closer" (2004) este descrierea perfecta a naturii umane. Si, in acelasi timp, tot aceasta natura umana ce nu este monogama biologic, ci social, nici heterosexuala pe deplin, foarte putini fiind astfel, dobandeste un soi de veneratie.
citeşte

2 2
Dragos.87 pe 24 Iunie 2017 17:50
Nu il recomand oricui
Neasteptat de bun.Am ramas placut surprins de acest film pentru ca desi are o actiune lenta,descrie foarte bine relatiile dintre cele doua cupluri.Ryan Gosling se descurca foarte bine si ofera filmului un mare plus cu farmecul lui iar aparitia lui Cate Blanchett este surprinzatoare.Filmul are o poveste interesanta si regizat intr-o maniera total diferita de ceea ce vedem in filmele care au acelasi tipar.

Filmul il recomand doar unei anumite categorii de oameni si nicidecum fanilor de actiune gen Steven Seagal!

1 6
andystarx pe 11 Decembrie 2018 19:01
Nota 3/10
Un film cu o distributie foarte buna,dar foarte foarte lung,si plictisitor,nu a reusit sa mi transmita nimic,de evitat cu siguranta !
0 3

Spune-ţi părerea despre Song to Song

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Song to Song
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells