Prima imagine cu Noomi Rapace în Sherlock Holmes 2

de Cristina Grigore în 24 Nov 2010
Prima imagine cu Noomi Rapace în Sherlock Holmes 2

Spre deosebire de imaginile surprinse de cei de la Just Jared în urmă cu o lună, în care Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) şi al său prieten doctorul Watson (Jude Law) se aflau într-o trăsură, în drum spre rezolvarea vreunui mister provocat de inamicul lor, geniul criminal Moriarty (Jared Harris), imaginea lansată ieri de cei de la Warner Bros şi preluată de CinemaBlend îi surprinde pe cei doi în plină acţiune, alături de Noomi Rapace, actriţa care va juca rolul noii atracţii amoroase a lui Sherlock.

Nu se ştiu încă prea multe detalii despre personajul interpretat de Rapace, însă, într-un interviu acordat Cinematical la sfârşitul lunii octombrie, aceasta a confirmat zvonul potrivit căruia personajul ei va fi o ţigancă franţuzoaică. „Călătoreşte prin toată lumea, este simpatică – un pic sărită de pe fix, dar îmi place”,  a mai spus actriţa suedeză despre personajul pe care urmează să îl interpreteze. Ea a mai adăugat că se documentează intens pentru rol, urmând să călătorească spre taberele de ţigani din Paris, pentru a vedea cum trăiesc aceştia, şi chiar în Transilvania, unde, spune Rapace, tradiţiile şi modul lor de viaţă au rămas aceleaşi de sute de ani.

Sherlock Holmes este primul film de buget mare în limba engleză în care va juca actriţa suedeză, după ce a devenit cunoscută prin rolul Lisbeth Salander din The Girl With The Dragon Tatto, al regizorului Niels Arden Oplev.

Filmul va fi lansat în Statele Unite pe 16 Decembrie 2011.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Blondie pe 24 noiembrie 2010 09:33
Nu cred ca va fi prea incantata de cea ce va vedea in taberele de tigani ed pe langa Paris sau chiar si pe meleagurile noastra....cei din vest care nu au avut treaba cu tiganiii, au impresia ca e ceva romantic legat de tigani, ca sunt oamneni de treaba, romantici invaluiti intr-un aer mistic....ca in videoclipurile lui J.LO si Shakira cand de fapt ei (marea majoritate) sunt niste hoti, lenesi, mincinosi, etc, etc....
cavallioty pe 24 noiembrie 2010 11:11
cata dreptate poti sa ai Blondie,multi straini cred ca tigani sunt liberi,fac ce vor,se distreaza mereu
.. pe 24 noiembrie 2010 11:50
mda...ca romanu nu este lenes,hot si mincinos......
jude pe 2 decembrie 2010 11:07
abia astept sa vad filmul, sa il vad pe jude law...sa admir talentul lui de necontestat...sper sa fie la fel de reusit acest film ca si Sherlock Holmes 1.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells