Prima imagine cu Lindsay Lohan în rolul lui Elizabeth Taylor

de Cristina Grigore în 5 Iun 2012
Prima imagine cu Lindsay Lohan în rolul lui Elizabeth Taylor

Prima imagine din Liz & Dick, producţia pentru televiziune ce va reda o parte din viaţa legendarei Elizabeth Taylor, a fost publicată online, cu Lindsay Lohan în rolul celebrei actriţe.

Potrivit The Hollywood Reporter, filmul va reda două dintre mariajele turbulente ale lui Taylor, ambele încheiate cu cel pe care l-a considerat iubirea vieţii ei, actorul Richard Burton. Acesta va fi interpretat de Grant Bowler (True Blood).

Scenele fierbinţi dintre cei doi, precum cea din sugestivul cadru alb-negru dezvăluit azi, vor fi redate din plin în Liz & Dick, a menţionat producătorul Larry Thomson. Diferenţa de vârstă dintre Lohan şi Bowler este de 18 ani, exact numărul de ani care îi despărţea pe Taylor şi Burton.

Filmările la această peliculă au început ieri, 4 iunie, şi se vor încheia spre sfârşitul anului, când va fi difuzată de canalul TV Lifetime. Preşedintele Lifetime, Nancy Dubuc, a declarat luna trecută că Lohan a fost alegerea perfectă pentru a o întruchipa pe legenda cu ochi violeţi a Hollywood-ului, nu numai datorită asemănării fizice incontestabile, dar şi datorită similarităţilor existente între vieţile celor două actriţe.  

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sachasacha pe 6 iunie 2012 09:07
Dar Liz Taylor era cu 7 ani mai mica decat Richard Burton!
Nu cu 18 ani!

darayawaus pe 9 iunie 2012 02:25
Ai dreptate, dar gandeste-te la Moni & Iri. Cu cat e mai mare diferenta de varsta, cu atat e mai incitant, nu?
Bayard pe 6 iunie 2012 15:48
Ea nu prea seamana, dar problema mare a filmului o sa fie "Richard Burton" :))
darayawaus pe 9 iunie 2012 02:40
Baietasul care-l joaca pe Burton trebuie sa se apuce serios de bautura, ca sa intre-n rol. Daca n-a facut-o inca, ii recomand cateva "bombe" in Berceni, destul de ieftine incat sa-si permita sa ma cinsteasca si pe mine, in calitate de umil cinefil, si sa-i ramana si bani de drum. Promit solemn ca-l apar si de ciorile din cartier. Nu de alta, dar e atat de "cunoscut", incat s-ar putea sa treaca neobservat.
kyralina05 pe 11 iunie 2012 17:16
destul de proasta alegere Lindsay Lohan pentru a o portretiza pe Liz. Ce o fi facut pentru acest rol? eu asemanari nu prea vad intre cele 2 doua...
alex_il_fenomeno pe 22 iunie 2012 11:35
pare sa-si intre bine in rol ...
AimeeLov pe 29 iunie 2012 11:07
Mmm..Asta cred că o să fie întradevăr interesant... Mie personal chiar îmi plăcea actriţa asta înainte să o ia pe arătură. Să sperăm că şi-a mai revenit!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells