Penelope Cruz, prostituata cu stil din To Rome With Love

de Cristina Grigore în 20 Iun 2012
Penelope Cruz, prostituata cu stil din To Rome With Love

Într-o rochie roşie foarte mulată şi foarte de scurtă, Penelope Cruz apare în noul film al lui Woody Allen, To Rome with Love, cu hotărârea expresă de a-şi face personajul, o prostituată, îndrăgit. Şi cum ar putea să eşueze, având în vedere costumaţia adoptată şi atractivitatea sa incontestabilă?

Comedia To Rome With Love, ultimul film al cineastului, a debutat săptămâna trecută în cadrul Festivalului de Film din Los Angeles, iar Cruz a explicat pentru Fox411.com cum şi-a privit rolul şi cum a fost ce-a de-a doua colaborare cu Allen.

Actriţa a vrut să facă din prostituţie o meserie apreciată. „Chiar în acest scop mi-am abordat rolul… Ea [Anna] este o profesionistă, face această meserie cu demnitate şi vrea să fie cât se poate de bună în branşa ei. Este convinsă că acesta este un mod de a ajuta oamenii, şi că este necesară societăţii”.

Cât despre lucrul cu regizorul filmului, Cruz a declarat că şi-a dorit foarte mult să reia colaborarea cu acesta. „A fost mult mai uşor de această dată pentru că deja îl cunoşteam pe Woody şi nu mai eram afectată de toate poveştile care circulă despre el. E ciudat, unic, diferit, dar e o adevărată binecuvântare să-ţi petreci vremea cu el. Este unul dintre cei mai amuzanţi oameni din lume. În fiecare zi face ceva care te surprinde şi de care îţi vei aminti pentru totdeauna”, a mai spus actriţa.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 12 iulie 2012 15:19
cred ca si-a intrat in rol de minune ...
Rippa pe 8 martie 2014 18:32
are fatza de prostituata;)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells