Pelicula The Hunger Games este fidelă cărţii, spune unul dintre protagonişti

de Cristina Grigore în 11 Nov 2011
Pelicula The Hunger Games este fidelă cărţii, spune unul dintre protagonişti

Mai sunt doar câteva luni până la lansarea lui The Hunger Games (23 martie 2012), iar protagoniştii filmului nu ratează nici un moment pentru a-l promova. Într-un interviu acordat MTV News, Josh Hutcherson, interpretul lui Peeta Mellark, a insistat asupra faptului că adaptarea cinematografică este cât se poate de fidelă romanului care a stat la baza scenariului său.

Povestea cu adolescenţi ce se petrece într-un viitor distopic, bazată pe trilogia cu acelaşi nume scrisă de Suzanne Collins, vorbeşte despre o societate în care cei aflaţi la conducerea noii naţiuni formate, Panem, aleg câte un băiat şi câte o fată din cele 12 cartiere ale sale pentru a se lupta pe viaţă şi pe moarte în arena unei competiţii televizate.

Filmul se aseamănă extrem de mult cu ceea ce găseşti în roman”, a spus Hutcherson.  „Una din scenele mele preferate este un moment cu mare încărcare emoţională . Este vorba de cel  în care mă aflam împreună cu Katniss (Jennifer Lawrence) într-o peşteră”, a adăugat actorul.

„Veţi vedea că în film se înfiripă şi se dezvoltă o mulţime de relaţii, iar pentru mine, ca actor, e ceva pozitiv. Mi-a plăcut de asemenea, foarte mult, tot acel efort făcut în natură, alergările şi trasul cu arcul”, a mai spus el.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 11 noiembrie 2011 10:40
presupun ca este bine :) ....
Sorin87 pe 11 noiembrie 2011 11:17
o sa se descurce
constanta pe 11 noiembrie 2011 14:03
Pe mine ma bucura ca joaca Josh Hutcherson, mi-a placut in Zathura si Calatorie catre centrul pamantului.
legolas05 pe 11 noiembrie 2011 17:43
sper sa fie fain filmul,cartile inca nu le'am citit
Vorador pe 11 noiembrie 2011 18:11
Am citit primul volum al cartii,pacat ca nu este la fel de populara si la noi fata de alte carti mai celebre.Recomand cartea pentru cine nu a aflat de ea,efectiv numai il poti lasa jos din mana,chiar si atunci cand iei o pauza te gandesti la el.
Cristina213 pe 11 noiembrie 2011 19:15
Foarte adevarat. @legolas05,asculta-i sfatul :D
alex_il_fenomeno pe 13 noiembrie 2011 00:06
eu nu am citit inca volumele , dar sper ca filmul sa dea randamentul scontat .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells