Oricum - o revista pentru liceeni

14 Nov 2005
Oricum - o revista pentru liceeni

Incepand de astazi puteti gasi in licee si facultati o noua revista!

Oricum se vrea un mic ghid de supravietuire in jungla urbana pentru tinerii cu varste intre 15-20 de ani cu spirit critic, constienti de ceea ce se intampla in jurul lor, avizi de nou si bun. Intr-un format glossy special, revista are un tiraj initial de peste 5.000 de exemplare lunar.

Oricum are 60 de pagini dedicate evenimentelor urbane, muzicii & divertismentului, vietii in scoli, artei grafice & designului urban si nu in ultimul rand high-tech-ului. Mai multe detalii gasiti si pe site-ul revistei www.oricum.ro . Creatorii revistei sunt sase tineri a caror medie de varsta nu depaseste 20 de ani, ce vor sa creeze un fenomen mediatic care sa devina simbolul unei generatii. Povestea lor a inceput acum cativa ani, cand se aflau in pepiniera British Council si se antrenau, de pe bancile liceului, sa devina „Liderii Mileniului Trei”, invatand arta de a conduce.

Programul Liderii Mileniului Trei, oferit de British Council si Fundatia CODECS pentru Leadership le-a oferit lor si altor aproximativ 3000 de tineri din intreaga Romanie un model educational nou, bazat pe spirit antreprenorial, initiativa privata, dezvoltare si afirmare individuala.

CineMagia saluta initiativa tinerilor de la Oricum, si le ureaza mult succes!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells