O nouă trilogie Jurassic Park?

de Ştefan Dobroiu în 14 Ian 2010
O nouă trilogie Jurassic Park?

Joe Johnston, regizorul filmelor Jumanji, October Sky şi Jurassic Park III, de-abia a terminat lunga post-producţie la The Wolfman: Omul-lup (premiera în România pe 12 februarie), prin urmare aşteaptă să-şi îndrepte atenţia în altă parte. Într-un interviu acordat site-ului boxoffice.com, Johnston dezvăluie planuri despre o nouă trilogie Jurassic Park, dar şi detalii despre mult-aşteptatul film cu supereroi The First Avenger: Captain America.

Anunţat şi răs-anunţat, cu mai multe scenarii scrise şi schimbate de nenumărate ori, Jurassic Park IV va fi "aşa cum nu s-a mai văzut", spune Johnston în stilul lui James Cameron. Mai important este faptul că producătorii consideră noul Jurassic Park suficient de promiţător ca să fie port-stindardul unei întregi trilogii cu dinozauri, în dulcele stil al francizei Terminator. Niciun detaliu specific despre subiect, în schimb, prin urmare nu se ştie prin ce este atât de diferită abordarea noi trilogii în comparaţie cu cea începută de filmul lui Spielberg din 1993.

Mai generos este Johnston cu informaţiile despre The First Avenger: Captain America, un proiect cu mult mai mari şanse de realizare decât al patrulea Jurassic Park. Cu premiera română stabilită pentru 5 august 2011, filmul are scenariul scris şi se pare că va aborda lumea supereroilor cu realismul specific succeselor The Dark Knight şi Iron Man.

Considerat prea fragil pentru a deveni soldat, tânărul Steve Rogers este acceptat într-un program supersecret al guvernului, care-l transformă în Captain America, un super-soldat ale cărui rezistenţă, agilitate şi putere fizică ating culmi nemaiîntâlnite. Filmul regizat de Johnston va porni exact de aici (deci va semăna întrucâtva cu povestea lui Wolverine), doar că benzile desenate Marvel nu sunt decât punctul de pornire al poveştii şi eroului, traiectoria viitoare a acestuia fiind una plină de surprize. În acest moment nu se ştie împotriva cui va lupta Captain America.

Dintre cele două filme, Jurassic Park IV şi Captain America, care ţi se pare mai interesant?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
www. pe 14 ianuarie 2010 14:51
Normal ca Jurasic park merita facut nu ceva c***t cu cheptan america, ce e mai fain unu in strampi care se bate cu tot felul de ciudatzi si ei in strampi sau dinozauri care mananca oamenii ca pe sticsuri?!?
LaFox pe 14 ianuarie 2010 15:19
de mult astept jurassic park 4!!!!!!!!!
PscofB pe 14 ianuarie 2010 15:19
Jurassic Park 3D IMAX suna mai bine decat Captain America (plus ca nu sunt fan CA)
cavallioty pe 14 ianuarie 2010 15:27
clar Jurassic Park IV ,Captain America este un filme pentru americani nu pentru intreaga lume
tibzone pe 14 ianuarie 2010 16:14
oricum in ambele se va termina cu happy end..
dar Vote Jurassic Park !

mary pe 14 ianuarie 2010 16:43
tare....dinozauri am mai vazut
britney pe 14 ianuarie 2010 16:44
tare cool
haha pe 14 ianuarie 2010 18:22
ce descriere face pustulica asta www. :))) si eu vreau la fel sa vad sticsuri sticsuri=)))
deynho pe 14 ianuarie 2010 22:32
suna interesant Jurassic Park IV:X
SimpaticSiAmabil pe 15 ianuarie 2010 01:04
am pachetu cu cele filme pe raft! de mic am fost fan jurassic park!...ar fi misto sa apara si 4!
rizea.alex70 pe 15 ianuarie 2010 15:40
Ambele mi se par la fel de interesante,abia astept sa apara in Romania.....
RaVaGe93 pe 15 ianuarie 2010 15:55
da amandoua sunt super
2Pirates2 pe 15 ianuarie 2010 18:23
Sper sa nu intampine greutati la Jurasik, cu T-rex si sper sa nu mai ploaie. Oricum parca vad tot filmul: Apar doi cercetatori pe o insula alaturi de cativa copii bineinteles in fimul asta o sa apara si armata cautandu-i pe cei doi cercetatori si pe copii care au disparut in mod misterios pe o insula aflata in marea Japoniei, armata ajunge pe insula crezand cai vor gasi usor si ii gasesc dar dau peste o groaza de dinozauri se intorc la elicoptere, dar chiar atunci un T-rex cat un munte apare si le distruge elicopterul toti oameni sunt blocati pe acea insula neavand nici aparate de emisio-receptie; descopera o cladire fix in mijlocul insule si se ascund in ea, acolo ii gasesc pe cercetatori care sunt morti ucisi de dinozauri apoi vine partea palpitanta... daca vo spun nu mai aveti de ce vedea filmul si totusi cinematografele trebuie sa castige ceva bani nu?
Da asa e in lecatura cu Captain America nu stiu, nu cred ca va fi prea mare branza.

Chris pe 15 ianuarie 2010 22:04
de muuult astept un nou jurassic park
stef2n633 pe 16 ianuarie 2010 17:34
imi place jurastic park,orcum,abia astept jurastic park 4.votul merge,asadar,ca jurastic park[plus ca nu sunt un fan capitam america[ca]]sper sa apara jurastic park si in romania...[am popcorn langa mine]...
nu pe 18 ianuarie 2010 20:36
suuuuuuuuupeeeeeeeer tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lynu pe 24 mai 2010 20:08
de mult astept sa apara jurassic park 4,dar din cate am inteles nu au inceput filmarile nici acum,sper sa inceapa, a patra parte ar fi cooooooool,sper sa apara in curand
kamikaze pe 26 iunie 2010 23:57
jurassic park IV o sa fie prea tare

si mai ales daca o sa apara 3D..o sa fie si mai vizionat:)..

mult succes la filmari si..

incepeti cand mai repede..:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells