O "minune" de film

de Lady_Skar în 24 Mar 2005
O "minune" de film

Urmatoarea "victima" a trend-ului filmelor comic-based va fi supereroina Wonder Woman, de la DC. Jeff Robinov, seful departamentului de Productie al studiourilor Warner Brothers, a anuntat ca regizorul si scenaristul acestui proiect ambitios va fi Joss Whedon, creatorul serialelor Buffy, spaima vampirilor, Angel si Firefly.

"Nu exista nimeni mai potrivit decat Joss sa transforme povestea personajului legendar Wonder Woman, creat in anii '40, intr-un scenariu dinamic potrivit pentru spectatorii secolului 21" a adaugat producatorul Joel Silver.
"Wonder Woman este cea mai reprezentativa supereroina a zilelelor noastre, dar intr-un fel nimeni nu o cunoaste inca" a declarat Whedon. "Ce-mi place cel mai mult la idoli de acest fel, este sa-mi dau seama ce se afla in spatele lor, sa explorez care este pretul puterii lor. Cand eu si Joel am inceput sa discutam despre personaj, ne-am dat seama ca exista o femeie in spatele legendei care este absolut fascinanta, care nu face compromisuri insa in acelasi timp este aproape vulnerabila. Nu isi gaseste locul in lumea noastra si din moment ce toti cunoscutii mei se simt astfel uneori, personajul m-a atras."

Whedon esa mai lucrat ca scenarist la filmele Toy Story si Alien: Resurrection si in curand va termina lucrul la Serenity, filmul bazat pe serialul sau, Firefly. Replica cu "broasca lovita de fulger" din primul film X-Men, rostita de Halle Berry, ii apartine tot lui, dar s-a scuzat de nenumarate ori pentru ea. Fanii benzilor desenate il cunosc deasemenea. Este scriitorul revistelor "Fray" si "Astonishing X-Men".

Filmul Wonder Woman va fi produs de Joel Silver si Leonard Goldberg, si este bazat pe personajul DC creat de William Moulton Marston.

In imagine: teaser-posterul pentru Wonder Woman.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells