Noul Superman este... Henry Cavill!

de Cristina Grigore în 31 Ian 2011
Noul Superman este... Henry Cavill!

Henry Cavill, pe care îl ştii din serialul The Tudors, a fost ales pentru a-l întruchipa pe Superman în noua editare a aventurilor eroului originar de pe planeta Krypton, ce va sta sub bagheta regizorală a lui Zack Snyder. Comunicatul de presă al Warner Bros şi Legendary Pictures, preluat de Deadline, îl menţionează şi pe Christopher Nolan, drept producător.

Actorul de aproape 28 de ani s-a mai aflat odată pe lista scurtă a favoriţilor pentru Superman Returns, filmul lui Brian Singer din 2006, însă Brandon Routh a fost atunci alesul studiourilor. De această dată, dintre sutele de actori care au dat probe pentru rolul supereroului DC Comics, Cavill i-a avut în final, drept competitori, pe Armie Hammer (The Social Network), Joe Manganiello (True Blood) şi Ian Somerhalder (The Vampire Diaries).

Perfect mulat pe cerinţele studiourilor - un actor mai puţin cunoscut, între 28 şi 32 de ani - se pare că britanicul Henry Cavill are atât fizicul, dar şi talentul necesare pentru a ne cuceri. Iată ce a spus despre el unul dintre directorii Warner Bros: “Are o calitate nemaipomenită. Nu seamănă prea mult cu Reeve sau Routh, dar este mare, puternic şi dă senzaţia unui personaj modern, contemporan”. “Chiar încercăm să-l facem pe Superman cât mai apropiat de vremurile în care trăim”, a mai adăugat acesta.

În afară de serialul The Tudors, Cavill a mai jucat în Contele de Monte Cristo (2002), Tristan şi Isolda (2006), dar şi Stardust (2007), iar ultimele producţii în care va apărea sunt The Cold Light of Day, în care joacă alături de Bruce Willis şi Immortals, regizat de Tarsem Singh.

Scenariul lui Superman: Man of Steel a fost scris de David S. Goyer şi s-a bazat pe o poveste creată de Goyer şi Nolan. Lansarea americană a filmului este programată pentru decembrie 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Marin10 pe 31 ianuarie 2011 08:20
Primul. Excelenta alegere.
cristi23 pe 31 ianuarie 2011 08:47
filmul cred ca va fi mai bun mai ales ca participa si nolan la productie + david s.goyer care a scris scenariul si la batman begins
Andu pe 31 ianuarie 2011 09:24
Eu il alegeam pe Ian Somerhalder, chiar are mimica lui Superman
JohnnyAddams pe 31 ianuarie 2011 09:29
As fi preferat sa-l pastreze pe Brandon Routh, a fost perfect ca look, iar ca acting a fost o imitatie perfecta de Christopher Reeves, ceea ce inseamna ca a fost bun.
sorina25 pe 31 ianuarie 2011 09:50
DA, DA si Ian Somerhalder ar fi fost extraordinar , dar cred ca Henry o sa faca furori :)
mirko pe 31 ianuarie 2011 10:35
Poate sa fie o alegere foarte inspirata important e sa fie si povestea la fel de interesanta.
mariana_ustea pe 31 ianuarie 2011 18:15
A jucat excelent in "Dinastia Tudorilor". Buna alegere!
legolas05 pe 31 ianuarie 2011 18:51
buna alegere....este un actor foarte bun
Vorador pe 31 ianuarie 2011 20:35
Sper sa apara mai cat mai repede
Gallagher pe 1 februarie 2011 01:42
Nu cred ca informatia e buna cum ca Christopher Nolan ar fi unul din producatori.
Cred ca este mai mult o incercare lamentabila de a atrage mai multi fani, desi chiar si imdb il prezinta ca si producator!
Ramane de vazut asta in 2012.
De ce mai nou cand e vorba de ecranizari dupa eroi din benzi desenate toata lumea hop pomeneste ceva si de Nolan ?!?! :))
Cat despre alegerea facuta de Zack si producatori ... no comment!

JohnnyAddams pe 1 februarie 2011 12:42
@Gallagher : Este oficial acest lucru, intereseaza-te inainte sa spui ca e o greseala. Chiar Nolan l-a ales pe Zack Snyder sa regizeze. Nolan este de altfel si scenarist.
alex_il_fenomeno pe 1 februarie 2011 19:47
are o infatisare potrivita , are si talent , cred ca va face un rol excelent !
Gallagher pe 2 februarie 2011 00:57
@JohnnyAddams
Citesti macar inainte sa comentezi?
Am zis ca e o incercare lamentabila de a atrage mai multi fani, nu am zis ca e o greseala, doar ca NU CRED ca informatia e buna, valabila, doarece Nolan e implicat in alte proiecte si nu vad cum ar putea fi producator la vreo 3 filme in acelasi timp.
Faptul ca filmul va fi bazat pe un scenariu initial conceput de el si Goyer nu inseamna ca si va produce filmul.
Iar daca nu stiai , initial Nolan ar fi trebuit sa regizeze productia iar apoi a renuntat din cauza altor proiecte.

simon pe 5 martie 2011 22:07
chiar astept ceva nou cu el,un actor de exceptie,in The Tudors a jucat foarte bine,promite mult!
Nikia pe 14 iunie 2011 22:24
mi-a placut cum a jucat in Dinastia Tudorilor si cred ca este potrivit pentru un astfel de rol, e bine sa mai fie si alt Superman, sa nu fie interpretat de un singur actor ca devine plictisitor ca si in cazul filmului Spiderman au fost de ajuns trei filme cu Tobey Maguire, chiar e nevoie de alt actor...........chiar daca parerile vor fi impartite

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells