Javier Bardem ar putea juca alături de Daniel Craig în Bond 23

de Cristina Grigore în 31 Ian 2011
Javier Bardem ar putea juca alături de Daniel Craig în Bond 23

A fost o săptămână plină de veşti bune pentru actorul de 41 de ani, iar finalul ei s-a aflat, potrivit Deadline, sub aceleaşi auspicii favorabile. După nominalizarea la Oscar, pentru rolul său din Biutiful, vestea că este tată (partenera sa, Penelope Cruz, a născut pe 25 ianuarie) plus rolul principal obţinut în adaptarea romanului SF The Dark Tower, Javier Bardem a primit şi oferta de a interpreta un rol major în Bond 23.

Deşi nu au fost oferite detalii despre partitura propusă, editorii Deadline speculează deja că aceasta ar putea fi cea a antagonistului, lucru extrem de probabil având în vedere că acest rol este aproape la fel de important în film ca cel al eroului pozitiv.

Bardem ar putea fi unul dintre membrii sau chiar şeful organizaţiei de răufăcători întâlnită în Quantum of Solace, rol pentru care, conform Movieweb, producătorii o au în vizor şi pe Rachel Weisz. Vestea că actriţa este dorită pentru un rol negativ circulă încă de anul trecut şi, până acum, nu a fost infirmată.

Rămâne de văzut care dintre cei doi actori vor fi, în final, ataşaţi producţiei – numită, temporar, Red Sky at Night (sunt luate în considerare şi alte titluri). Momentan, programul de lucru al lui Bardem este destul de încărcat (mai lucrează la încă trei producţii programate pentru 2012: Cogan’s Trade, The Galapagos Affair şi un film încă neintitulat ce va fi realizat de Terrence Malick), iar filmările la Bond 23 s-ar putea suprapune cu cele ale The Dark Tower. În plus, actorul a mai refuzat odată un rol negativ, cel din filmul lui Oliver Stone, Wall Street: Money Never Sleeps.

Bond 23 (Red Sky at Night) va fi regizat de Sam Mendes, filmul urmând să fie lansat în Statele Unite pe 9 noiembrie 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 31 ianuarie 2011 09:59
Sper sa nu apara in Bond, nu imi place deloc acest actor iar Weis ar fi o alegere mult mai buna.
mirko pe 31 ianuarie 2011 10:38
Bardem este un actor pe care il apreciez pentru rolurile sale, si si-a dovedit si partitura de baiat rau, asa ca rolul ii poate veni ca si turnat. Oricum seria James Bond este una dintre preferatele mele asa ca astept cu mare nerabdare continuarea sa.
alex_il_fenomeno pe 1 februarie 2011 19:50
ar putea atinge o noua etapa a carierei prin interpretarea in celebrul film ! eu unul sper sa apara , a dovedit in multe randuri ca este un actor valoros !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells