Noul film al lui Mel Gibson, bine primit de public

de Ştefan Dobroiu în 17 Mar 2011
Noul film al lui Mel Gibson, bine primit de public

După amânări repetate, The Beaver, noul film regizat de Jodie Foster şi cea mai recentă apariţie pe marele ecran a lui Mel Gibson, a avut premiera mondială în cadrul festivalului South By Southwest din oraşul Austin, Statele Unite.

Cu popularitatea lui Mel Gibson în continuă scădere din cauza exceselor cu alcoolul, a declaraţiilor anti-semite şi a despărţirii pline de scandaluri de ultima sa soţie, producătorii se aşteptau ca filmul să nu fie bine primit de public, dar iată că genericul de final a fost întâmpinat cu ovaţii.

O persoană de faţă a declarat pentru Deadline: "Cei din sală au fost emoţionaţi de film. Vrăjiţi. Mel este fenomenal. Iar publicul a fost surprins să-şi dea seama că poate să uite toate celelalte aspecte legate de el. Nu se putea ca proiecţia să meargă mai bine".

Deşi echipa producătoare se aştepta la huiduieli la prima apariţie a lui Mel Gibson pe ecran, acestea nu au avut loc, publicul privind cu atenţie (şi emoţie) păţaniile personajului interpretat de actor, Walter Black, directorul unei companii producătoare de jucării care se foloseşte de un castor de pluş (nu prea ne dăm seama cum) pentru a încerca să-şi rezolve problemele de comunicare cu soţia (Jodie Foster) şi copiii (Anton Yelchin şi Riley Thomas Stewart).

În acest moment The Beaver nu este programat pentru o lansare în România, dar un succes american al filmului ar putea convinge distribuitorii români să-l aducă pe marile noastre ecrane.

Ai vrea să-l revezi pe Mel Gibson pe genericul unui film?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
anaelena pe 17 martie 2011 12:51
popularitate sa nu este in scadere, a fost doar o perioada in care a fost controversat dar el este totusi Mel Gibson si este asteptat pe ecrane intotdeauna
legolas05 pe 17 martie 2011 15:28
adevarat ai spus anaelena
jude pe 17 martie 2011 15:47
Jodie Foster si Mel Gibson? suna interesant...
EricCartman pe 17 martie 2011 16:00
prea se axagereaza cu ce a facut Mel , parca toti ceilalti de la hollywood sunt niste sfinti ... daca viola sau omora pe cineva in cateva luni era uitat totul
Filmologu' pe 17 martie 2011 17:02
Sadoveanu era adunat de prin santuri de catre elevi, mort de beat si dus acasa, Nichita Stanescu, nu mai vorbim insa "trebuie judecata opera si nu omul" cum o fosta profesoara de-a mea obisnuia sa spuna. Mel Gibson a fost, este si va fi un mare actor si mai nou dupa cum demonstreaza Patimile lui Isus si Apocalypto si un mare regizor. Abia astept sa vad urmatorul lui film si am asa o vaga impresie ca nu sunt singurul. Regretul meu vine din faptul ca filmul nu se va lansa si in Romania odata cu premiera la nivel mondial, dar asta e...
Lalolica pe 17 martie 2011 19:24
Mel Gibson a fost si va ramane intotdeauna unul dintre cei mai mari actori si cred eu ca va deveni si unul dintre cei mai importanti regizori!!
angesa pe 17 martie 2011 20:12
Why Not?
agentuoo7 pe 18 martie 2011 08:05
Trebuie mentionat faptul ca pana la "patimile lui Isus" si "apocalypto" a regizat o super capodopera "BRAVEHEART" in care a si jucat
alex_il_fenomeno pe 18 martie 2011 10:13
chiar ca este surprinzator acest film , poate reuseste sa isi schimbe imaginea deja destul de patata a lui Mel .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells