Nou cuplu la Hollywood: Henry Cavill și Gina Carano

de Cristina Grigore în 12 Ian 2013
Nou cuplu la Hollywood: Henry Cavill și Gina Carano

Noul Superman își dă întâlnire cu Wonder Woman! Așa ar putea fi rezumată știrea despre actorii Henry Cavill și Gina Carano, a căror relație a fost confirmată recent în ochii publicului și ai presei, pe covorul roșu al galei de premiere Critics’ Choice Awards.

Potrivit DailyMail.com, relația lor datează de câteva luni, iar legătura s-a făcut pe platourile de filmare ale lui Man of Steel, unde protagonist este Cavill și unde a pășit pentru scurtă vreme și Carano, deoarece a avut de filmat alături de acesta o scenă în care o întruchipa pe Femeia Fantastică.

Britanicul de 29 de ani s-a despărțit anul trecut de logodnica sa, Ellen Whitaker, faimoasă în lumea competițiilor de călărie britanice, după o relație de trei ani. Gina Carano (30 de ani) este noua vedetă feminină a producțiilor de acțiune de la Hollywood – după rolul de debut din Haywire urmează In the Blood și The Fast and the Furious 6).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 12 ianuarie 2013 19:04
Aoleu, sper sa nu o faca pe Gina Carano, Wonder Woman :(( ar fi dezastruos
F0XX19 pe 12 ianuarie 2013 23:54
de acord, asta e scirboasa rau de tot
AndreBlack pe 12 ianuarie 2013 22:43
Le sta bine impreuna . Gina a jucat cat de cat bine in Haywire , acuma astept Fast 6 si In The Blood sa vad ce poate . Iar despre Cavill pot spune doar ca este unul din actorii mei favoriti .
F0XX19 pe 12 ianuarie 2013 23:54
Bhaaa, vars pe mine
zenmaister pe 10 februarie 2013 01:04
sper ca "imortalu"asta sa o satisfaca bine daca nu , nu-l vad bine , ca doar stiti ca a luptat in MMA domnisoara :))
calin88 pe 13 ianuarie 2013 22:10
V-ati gasit voi la Cinemagia sa mancati cacao ca ea a fost pe platou sa filmeze pt rolul lui Wonder Woman. Stirea asta a fopst un zvon acum cateva lunim si era vorba ca Wonder Woman va fi pomenita sau facauta o aluzie la Amazon sau ceva in legatura cu ea. Nimic nu este confirmat, chiar as vrea sa vad o sursa la stirea asta
alex_il_fenomeno pe 16 februarie 2013 15:51
Ce sa spun... sper sa nu fie doar o relatie superficiala.
Strakath pe 7 aprilie 2013 12:16
Ah! Inteleg... Desigur, intre doi asemenea actori "de caracter" nici nu vad cum altfel ar putea fi... :)) E doar o poveste de tabloid. Nu cauta profunzimi. E (in cel mai bun caz) vorba de o chestie de P.R. Da bine pentru amandoi... Super-barbatul si super- femeia! :)) E destul de pueril cel care a imaginat-o totusi...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells