Noi fotografii de pe platourile de filmare ale lui Man of Steel

de Cristina Grigore în 25 Aug 2011
Noi fotografii de pe platourile de filmare ale lui Man of Steel

Noul set de fotografii de pe platourile de filmare ale Man of Steel, reboot-ul aventurilor supereroului în regia lui Zack Snyder, ne oferă o imagine mai de ansamblu a lui Henry Cavill în costumul lui Superman, dar şi a unora dintre inamicii săi, scrie Collider.

Pe fundalul unui camion cu inscripţia The Smallville Sentinel, supereroul îşi face apariţia alături de Faora – este prima dată când Anje Traue este surprinsă în veşmintele kryptonienei pe care o interpretează – dar şi de un misterios personaj (nici actorul nu a fost indentificat), în costumul motion-capture.

Cu un look diferit de cel al predecesorilor săi, Superman a păşit pe platourile de filmare într-o costumaţie ce poartă o amprentă inovatoare. Deşi a păstrat simbolul de pe piept (oarecum reliefat) şi cizmele roşii, eroul a scăpat însă (mulţumită designerior noului costum) de boxerii roşii mulaţi purtaţi deasupra. Poartă însă şi o generoasă pelerină, aşa cum este şi cea a Faorei, îmbrăcată în negru, asemenea predecesoarei sale din primele două filme Superman (Ursa).

Man of Steel îi mai are în distribuţie pe Amy Adams (Lois Lane), Russell Crowe (Jor-El), Michael Shannon (Generalul Zod), Laurence Fishburne (Perry White), Christopher Meloni (Colonelul Hardy), Kevin Costner (Jonathan Kent) şi Diane Lane (Martha Kent).

Lansarea filmului va avea loc pe 14 iunie 2013.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 25 august 2011 09:37
Ce mult mai este pana atunci!
cristi23 pe 25 august 2011 13:16
super...............
mato pe 25 august 2011 16:05
dupa cum am observat in pozele de mai sus .. au renuntat si ei in sf. la "chilotii rosii" peste costum... spre deosebire de " superman returns" unde sincer "Brandon Routh" a avut un costum clasic dar umpic cam invechit ... oricum ms cinemagia pt imaginile oferite
Pok3rFictionMV pe 25 august 2011 16:33
Apar prea multe fotografii de la filmari care nu spun mai nimic. Nu numai la acest film, ci la toate filmele mai "importante" care urmeaza sa apara. Vezi zilnic cate un articol: " Noi fotografii de pe platourile de filmare ale...", iar cand il deschizi nu afli nimic nou, ci vezi doar cateva poze la o calitate infecta.
Parerea mea. ;)

Costirik pe 25 august 2011 16:44
nu inteleg ce ai vrea sa afli??? nu mai bine afli tot atunci cand o sa vizionezi filmul???
Pok3rFictionMV pe 25 august 2011 17:10
Sincer as prefera sa nu mai apara deloc si sa raman placut surprins cand o sa vad filmul. De exemplu la Cowboys&Aliens au aparut atat de multe informatii + un trailer de 7 minute intr-un articol, incat parca l-am vazut deja.
Costirik pe 25 august 2011 16:45
wow o gramada de actori buni
viorellll pe 25 august 2011 17:56
e cam turbo superman asta :))))
Bayard pe 25 august 2011 20:57
Sper sa nu semene prea mult cu primul film in care se bate cu Zod.... trebuie ceva nou ca sa fie un succes.
alex_il_fenomeno pe 26 august 2011 12:09
mai avem de asteptat , dar cred ca se va merita .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells