Noaptea Rechinilor, senzaţii tari în 3D

29 Sep 2011
Noaptea Rechinilor, senzaţii tari în 3D

Catalogat deja de fanii genului ca fiind unul dintre cele mai antrenante horror-uri ale sezonului, Noaptea rechinilor 3D promite sa impresioneze publicul printr-o abundenta de efecte speciale 3D extrem de reusite, din 30 septembrie, cand mult-asteptatul film va avea premiera in cinematografe, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Rechinii, pradatorii supremi, au fost o inspiratie pentru teama interioara si fascinatia ingrozitoare a oamenilor, de secole bune. Noaptea rechinilor 3D, conceput cu dexteritate, are la baza acele temeri primitive de masinariile ucigase perfecte ale naturii, cu o poveste plina de suspans, uimitoare, cu efecte animatronice de ultima ora si cu o distributie tanara si talentata.

In regia lui David R. Ellis (Snakes on a Plane si Final Destination 5), Noaptea Rechinilor 3D are drept subiect un weekend fierbinte de vara, care se transforma intr-un cosmar de nedescris pentru un grup de studenti. Nici nu ajung bine la casa de vacanta a parintilor Sarei (Sara Paxton), ca tinerii deja incing petrecerea. Incep sa se dezbrace cu totii, se arunca in apa si se distreaza de minune, cel putin pana cand Malik (Sinqua Walls), un talentat jucator de fotbal american iese din apa cu greu, avand un brat lipsa.

Din acel moment totul se transforma intr-un cosmar ingrozitor, iar grupul de prieteni realizeaza ca este captiv pe o insula inconjurata de rechini insetati de sange. Dupa fiecare atac sangeros, tinerii isi dau seama ca cineva a pus la cale un plan mortal, pentru a-i ucide unul cate unul.

De la regizorul filmului The Final Destination, vine un thriller mortal, in care cele mai adanci temeri ies la suprafata, cu Sara Paxton (Superhero Movie, Last House on The Left), Dustin Milligan (90210, Stilher) si Chris Carmack (The O.C) in rolurile principale, din 30 septembrie, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta, Brasov, Bucuresti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sorin87 pe 29 septembrie 2011 12:48
cred ca ar fi un fel de Piranha 3D dar cu rechini
darayawaus pe 29 septembrie 2011 20:16
Cred ca e prima data cand sunt total de acord cu tine. Mai mult, am senzatia ca asta cu rechinii e chiar mai prost decat ala cu pestii. In Piranha (filmul, nu carciuma) macar jucau cativa actori cunoscuti.
DarkBEny pe 29 septembrie 2011 13:47
ii jeg filmu nu vil recomand
Crist11 pe 29 septembrie 2011 13:53
Abia astept sa vad filmul :).
Pitbull pe 29 septembrie 2011 20:09
"Shark Night 3D" - Tras de păr dar leşinat
...sau viceversa

Se văd 3D nişte alge, într-un cadru.
Şi nişte dumicăţei de carne plutind pe sub apă, după ce o jagardea de rechin nevinovat şi manipulat e înjunghiat intempestiv de pe partea cealaltă.
Gata 3D-ul.
Mai departe.
Povestea e o făcătură deloc credibilă, dar trasă de păr - de obicei, evit să bag spoilere, iar când n-am încotro, avertizez din start. Aici, nu-mi fac probleme. N-am să dezvălui nimic, dar nu din vreun scrupul, ci fiindcă ori aia, ori aia - tot aia.
Deci, din oarece motive, ajung nişte oarece rechini unde n-aveau ce căuta. Ştiind că acolo totu-i vis şi armonie, câteva fătuci, cu fătucii lor aferenţi, vin să pună de-un weekend la sfârşit de săptămână. Se lasă cu muşcături (ho, PROs-TV-ule, nu te repezi! Erau rechini cu stăpân, nu maidanezi... sau, ştii ce? Repede-te liniştit, abia aştept să văd oarece secvenţe din pelicula asta comentate patetic de Esca în prime-time, de să juiseze Mihai Eutanasoaei şi mai multe nu). Pe urmă, acţionu' se-mbârligă cu forţa, doar ca să mai muşte ăia câte ceva câtu-i noaptea de lungă. Fără nici un chichirez, printre sesiunile muşcăcioase (puţine, rare şi filmate prost, dar dezamăgitor - pentru sadicii latenţi care s- aşteptează la naturalizme viscerale zbârnâindu-le stereoscopic în cornee; nici vorbă de aşa ceva) se lungesc comme la peltée vorbării ce vor, mă-nţelegi, să adauge "dimensiune". Alternează previzibilitatea de cea mai joasă speţă (adică aia când te aştepţi cum o să fie, îţi imaginezi cum ar putea fi, şi pân-la urmă e cum nici măcar nu te gândiseşi să-ţi închipui pur şi simplu fiindcă ţi-ai fi autojignit cerebelul) cu fabricaţiile scremute (la care nu te-ai fi aşteptat efectiv pen'că nici unui om întreg la minte nu-i poate bubui respectiva asemenea tâmpiţenii). Ca şi cum poliomielita asta povestitoricească n-ar fi fost de ajuns, numiţii Will Hayes şi Jesse Studenberg nici măcar nu se pricep s-o însăileze într-un scenariu care să te ţină-n priză - naraţiunea e când îngrămădită, când lălăită: ba se amorsează câte-un mic plot-point secundar şi zdrang, numa' ce păcăne şi payoff-u', ba se-ntinde zgârciul câte unei prăştiuţe cehoviene şi, până să tragă, s-a fleşcăit de tot. Asemenea, David R. Ellis, regisorele care încaltea schiţase ceva ritm şi perversitate stilistică în vreo două "Destinaţii Finale" şi aia cu "Şerpii din aripoplan", acum zici c-a luat etnobotanice. Lucrează cu actorii de parc-ar fi nişte dulapuri - nu că altfel ar fi ceva de capu' lor... mai degrab' de funduleţe, că gagicile-s sexy de numa', da' nici aici nu iese nimic, barem de-un ţâţ, acolo, că rechin să fii, şi nu reuşeşti să le dai jos omniprezentele costumaşe de baie... Ba nu, mint: în secvenţa de kickstart, o dezsutienizează pe una un malac care, precum Bulă, foaie verde barabulă / stătea-n apă pân-la... brâu - rima fiind sub apă, să n-o vedem noi; şi nici din lăptărie (a pipiţei, nu a lui Enache) nu se vede nimic, că matracuca stătea-n apă pân-la umere, ascunsă pudic de noi, da' taman bine expusă subacuatic s-o hăpăiască ştim noi cine. Nu-i iese nici un dram de strop de pic de suspense, şi reuşeşte performanţa de a se înscrie şi el a-lătúri de ăia care când pun de-o chestie tragic-eroicoioasă (ca de pildă, când negroteiu' făr' de-un braţ se avântă cu suliţa-n hailantă mânură să se ieie la trântă cu monstruleaţa cartilaginoasă), cade lumea-n sală pe jos de râs - cum am păţit, azi-dimineaţă, cei câţiva speriaţi-neinspiraţi nimeriţi la vizionarea de presă.
Deci: n-o să vedeţi nici un 3D (doar cam un 1D-juma'); n-o să vedeţi sfârtecări gigea (numa' nişte bulibăşeli neclare); n-o să vă palpite cordu'; n-o să vă plesniţi frontalu' că "puuu... la asta nu m-am gândit!"; n-o să vedeţi un film.
N-o să vedeţi n'ica. N'ic de n'ica.

Pitbull (Mihnea Columbeanu)
29 septembrie, 2011, h. 19:00-19:24
Bucureşti, România

Barbaru pe 29 septembrie 2011 20:19
sex ai incercat sa faci ?? poate te mai calmeaza .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells