Nicole da petrecere

28 Aug 2005
Nicole da petrecere
Frumoasa australiana Nicole Kidman se pregateste pentru The Bachelorette Party, o ecranizare dupa romanul recent al scriitoarei Karen McCullah Lutz (Legally Blonde).
Filmul nu este un sequel la comedia clasica a lui Tom Hanks din 1984 (Bachelor Party). Va fi produs de Nicole insasi impreuna cu partenerul ei, producatorul Rick Schwartz prin compania Alloy Entertainment.
Kidman va interpreta rolul unei femei pe nume Zadie Roberts, care reuseste cu greu sa-si revina dupa ce a fost lasata sa astepte in fata altarului. Cand cel mai bun prieten al ei, Grey, se logodeste cu verisoara ei, Helen, Zadie este readusa in „iadul pregatirilor pentru nunta”.
Chiar daca Bewitched nu a avut succesul scontat la box-office-ul american, Nicole Kidman are in pregatire nu mai putin de 7 filme, dintre care amintim: Invasion – un remake la Invasion of the Body Snatchers Fur, despre  Diane Arbus, The Lady from Shanghai, in regia lui Wong Kar Wai si Happy Feet, pentru care va face vocea unuia dintre animalutele lui George Miller.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells