Need for Speed renunţă la Liam Hemsworth. Un necunoscut va prelua rolul principal

de Cristina Grigore în 28 Sep 2012
Need for Speed renunţă la Liam Hemsworth. Un necunoscut va prelua rolul principal

Cei de la Dreamworks anunţau în vară adaptarea pentru marele ecran a unui dintre cele mai celebre jocuri video, Need For Speed, iar vedeta aleasă pentru a apărea în rol titular a fost Liam Hemsworth. Din motive necunoscute încă, ultimele ştiri venite din partea producătorilor peliculei, preluate de Deadline.com, spun că Liam nu mai este în cursa pentru partitura centrală, realizatorii filmului dorind să distribuţie în schimb în rol un actor puţin cunoscut.

Cele două nume propuse sunt acum Brenton Thwaites şi Luke Bracey, ambii venind de pe aceleaşi tărâmuri australiene precum Hemsworth.

Deşi nu este mai deloc cunoscut în Statele Unite,Twaites însă are la activ apariţia în două seriale celebre în Australia, SliDE şi Home and Away, iar viitoarele sale proiecte sunt destul de incitante. Va juca, printre altele, rolul prinţului din Maleficent, unde o va avea drept colegă de platou pe Angelina Jolie.  Şi Bracey a fost unul dintre actorii din Home and Away, el apărând şi în comedia-romantică a anului trecut, Monte Carlo.

Printre cei menţionaţi drept candidaţi principali ai partiturii centrale din Need for Speed s-a numărat până de curând şi Taylor Kitsch. Scenariul filmului a fost imaginat de George Gatins, iar de regie se va ocupa Scott Waugh (Act of Valor). Lansarea este programată pentru 2014.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sayko pe 28 septembrie 2012 12:37
Nu prea vad ce poate aduce nou.Probabil va fi o combinatie intre Gone in sixty seconds si seria Fast and furious.Parca Paul Wesley sau Zac Efron ar merge ca actor principal.
harlequinm pe 30 septembrie 2012 17:50
Ryan Gosling !
alex_il_fenomeno pe 13 octombrie 2012 22:26
cred ca este o pierdere destul de importanta acest actor...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells