Natalie Portman pregăteşte echivalentul feminin al lui Superbad

de Ştefan Dobroiu în 12 Nov 2010
Natalie Portman pregăteşte echivalentul feminin al lui Superbad

Puţine au fost filmele mai lipsite de bun-gust decât supra-apreciatul Superbad, dar soarta comediei fără perdea s-ar putea îmbunătăţi datorită lui Natalie Portman. Actriţa, ajutată de prietena ei Laura Moses, scrie o variantă la feminin a comediei regizate de Greg Mottola şi produse de Judd Apatow.

Conform Empire, Natalie Portman este interesată să şi joace un rol principal în acest proiect intitulat Bring Your Own, despre două bune prietene care, plictisite de încercările fără succes de a-şi găsi un partener, decid să dea o super-petrecere. Modalitatea de acces? Fiecare invitată trebuie să vină cu un burlac eligibil! Comparaţia cu popularul Superbad vine de la faptul că petrecerea are mari şanse să degenereze într-un haos provocat de consumul de alcool, dar şi de gelozii sau, cine ştie, apariţia vreunui burlac ULTRA-eligibil.

În acest moment scenariul este în curs de scriere, iar Portman se foloseşte de celebritatea ei pentru a găsi un studio important doritor să finanţeze proiectul. Faptul că Anne Hathaway este interesată să joace celălalt rol principal sugerează că în curând le-am putea vedea pe cele două celebre actriţe dezlănţuite pe marele ecran.

Până la Bring Your Own o s-o vedem pe Natalie Portman în Black Swan, pe 25 februarie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu Ciobanu pe 12 noiembrie 2010 20:42
Draga Stefan, vad ca acest articol este la categoria "Stiri". In acest caz, de ce iti dai tu cu parerea despre "Superbad"? Credeam ca stirile trebuie sa fie obiective, dar se pare ca nu este cazul.
cetateanu pe 13 noiembrie 2010 19:14
Nu am vazut "Superbad" ca sa ma pronunt dar o sa revin cu o parere dupa vizionare , cat despre varianta feminina sa vedem daca o sa iasa.
alex_il_fenomeno pe 6 decembrie 2011 19:09
sunt curios sa vad ce va iesi !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells