Morţii sunt readuşi la viaţă în Resurrection

de Răzvan Boboc în 21 Aug 2009
Morţii sunt readuşi la viaţă în Resurrection

Bruce Joel Rubin, care a obţinut premiul Oscar pentru Ghost, va scrie scenariul unei pelicule adaptate după filmul cult japonez Resurrection (2002), anunţă Hollywood Reporter. Titlul provizoriu al proiectului este Rainbow Bridge.

Cei de la DreamWorks au achiziţionat anul trecut drepturile de a realiza un remake după filmul Yomigaeri. Pelicula prezintă o poveste fantastică în care oameni morţi de decenii sunt readuşi la viaţă. Se întorc la viaţa lor normală ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Cineaştii de la Hollywood sunt atraşi mai nou de producţiile japoneze. Astfel, DreamWorks va realiza şi un remake al filmului Old Boy, cu Will Smith în distribuţie şi cu Steven Spielberg la cârma regizorală. De asemenea mai deţine drepturile asupra desenelor animate Ghost in the Shell.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
FarkaS pe 21 august 2009 11:39
Foarte tare ideea... japonezilor! Oricum, sunt sigur ca americanii o vor transpune intr-un mod de milioane (de dolari incasari).
BLACK-SPIDER pe 21 august 2009 18:41
Japonezii au fost dintotdeauna originali iar americanii in lipsa de inspiratie, refac cum se pricep mai bine multe titluri deja consacrate. Dar trebuie sa privim si partea plina a paharului, titlurile originale castiga puncte la popularitate, deoarece multi care vad un remake jalnic, o sa fie curiosi sa vada si originalul. Insa ce e prea mult strica!
scrawl pe 21 august 2009 22:56
Nici macar un remake nu am vazut reusit pana acum...variantele originale au fost cu mult peste cele americane in toate cazurile :)) Copiaza cadru cu cadru...si nici asa nu le iese la fel de bine :)) spre exemplu shutter...=)) sau one missed call...Prima data am crezut ca este vorba despre Samurai ressurection(alt film japonez,in care un vrajitor intinereste sau readuce la viatza samurai,rapea femei si transforma corpul lor in corpul samuraiului dorit,transferand sufletul sau ceva de genu',toate astea pana se pune rau cu cel mai tare samurai,care ii omoara pe rand toti subordonatii).
alex_il_fenomeno pe 21 ianuarie 2014 11:46
Daca nu ma insel, nu s-a concretizat inca nimic pana acum... Din pacate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells