Mickey Rourke şi Rosario Dawson, confirmaţi în Sin City 2

de Cristina Grigore în 20 Apr 2012
Mickey Rourke şi Rosario Dawson, confirmaţi în Sin City 2

Robert Rodriguez şi Frank Miller au anunţat recent că vor co-regiza continuarea lui Sin City, intitulată acum Sin City: A Dame to Kill For. Pelicula va începe filmările în această vară, iar mulţi dintre actorii prezenţi în distribuţia originală îşi vor relua rolurile.

Într-un interviu acrodat MTV, Rodriguez a confirmat revenirea în film a lui Mickey Rourke şi a lui Rosario Dawson (Marv şi Gail în primul film): „Vom începe şi filmările la Machete luna viitoare, iar apoi trecem direct la Sin City”, a spus el.

„ A Dame to Kill For va avea o mulţime din vechii actori în distribuţie. Am luat masa cu Mickey Rourke week-end-ul acesta. El este unul dintre actorii care vor reveni pe platourile de filmare ale sequel-ului. La fel şi Rosario Dawson. M-am întâlnit cu ea din alt motiv, însă i-am propus şi să-şi reia rolul în Sin City. A fost mai mult decât încântată”, a adăugat regizorul.

Rodriguez a comentat şi zvonul potrivit căruia Angelina Jolie ar putea primi rolul principal feminin, cel al seducătoarei Ava Lord. „Nu am apucat să mă întâlnesc cu ea sau să discut cu Frank despre actriţa căreia îi vom oferi iniţial rolul”, a explicat el. „Este o acţiune de durată, probabil că nu se va întâmpla mai devreme de luna viitoare”.  

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 20 aprilie 2012 11:32
Excelent, revenirea lui Rosario Dawson era esentiala :D
Danyenglish pe 21 aprilie 2012 20:00
O intrebare,Marv nu a murit in Sin City,unde sau ce fel se petrece actiunea filmului nou atunci,e sequel,e prequel,poate cineva sa ma lamureasca si pe mine?
piccolodaimao22 pe 22 aprilie 2012 14:47
Pai nici in primul sin city povestiile nu erau in ordine,moartea lui marv e ultima poveste din benziile desenate se intampla la 4 ani de la moartea lui Hartigan
margott pe 22 aprilie 2012 00:37
Abia astept sa apara.
alex_il_fenomeno pe 12 mai 2012 11:22
deja incepe sa se contureze o distributie excelenta !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells