Meryl Streep, perfectă pentru rolul lui Margaret Thatcher

de Cristina Grigore în 3 Ian 2011
Meryl Streep, perfectă pentru rolul lui Margaret Thatcher

Filmul anunţat în vara acestui an are acum un titlu, The Iron Lady şi o dată de începere a filmărilor plasată la sfârşitul lunii ianuarie. Mai are însă şi o actriţă perfectă pentru rolul principal, Meryl Streep.

Afirmaţia vine din partea actorului britanic Jim Broadbent, cel care va juca, în film, rolul soţului lui Streep şi care a declarat pentru New York Magazine: „Cred că percepţia generală este că un film cu Thatcher are nevoie de un star şi ea este actriţa perfectă din mai multe motive – arată bine şi s-ar potrivi minunat personajului .”

Întrebat dacă locuitorii Marii Britanii sunt încântaţi de ideea că o americancă va juca rolul fostului premier britanic, Broadbent a explicat că într-un sondaj recent iniţiat de BBC, ce întreba cine ar trebui să o interpreteze pe Thatcher, numele lui Streep a ieşit pe primul loc.

„Ea are şi o viziune interesantă referitoare la scenariu. Ar putea aduce poveştii o părere din exterior, astfel încât să nu devină una plictisitoare, limitată, pe care să o înţeleagă doar britanicii şi nimeni altcineva. Ea ar putea pune întrebările pe care audienţa străină le-ar pune”, a mai adăugat actorul.

Făcut să redea acţiunile întreprinse de prim-ministrul, pe atunci, Margaret Thatcher, în zilele premergătoare conflictului din 1982, dintre Marea Britanie şi Argentina referitor la suveranitatea asupra insulelor Falkland şi a altor două insule din sudul oceanului Atlantic, filmul va fi regizat de Phyllida Lloyd, care a mai regizat şi Mamma mia!.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alexaa pe 3 ianuarie 2011 17:28
asa e ...nu exista cineva mai potrivit pentru acest rol decat meryl streep , pentru ca numai cineva care dispune de talentul ei poate interpreta un asemena personaj
psihologu pe 3 ianuarie 2011 18:01
Meryl Streep...sunt sigur ca va face rolul care sa-i aduca un premiu sau macar o nominalizare...ca de obicei...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells