De Niro vrea ca seria Fockers să continue

de Cristina Grigore în 3 Ian 2011
De Niro vrea ca seria Fockers să continue

Robert De Niro nu este pregătit să renunţe la personajul a cărei personalitate covârşitoare a preluat-o pentru rolul din Meet the Parents. Într-un interviu acordat publicaţiei Wigan Today, actorul de 67 de ani a mărturisit că ar fi bucuros să-şi reia partitura şi pentru continuările cu numerele 4 şi 5 ale francizei.

În cel de-al treilea film al seriei, ce rulează acum în cinematografe, starul a făcut din nou echipă cu Ben Stiller, Owen Wilson, Blythe Danner, Teri Polo, Dustin Hoffman şi Barbra Streisand, şi a intrat iar în pielea agentului CIA pensionat, Jack Byrnes. „A fost grozav. Dacă ar fi să mai facem un film sau două, aş fi de acord – mi-ar plăcea” a declarat el.

Întreaga serie a filmelor Fockers au avut mare succes la  box-office, însă  De Niro spune că nu doar acesta este motivul pentru care ar juca din nou într-o posibilă continuare, ci pentru că se regăseşte în caracterul obsesiv, dominator, al lui Jack. „Îmi place Jack pentru că e amuzant să îl interpretezi… te satisface să vezi că vii cu un personaj pe care toată lumea îl place. Cred că oamenii pot recunoaşte personajele [din film] pentru că se bazează ceva adevărat, iar povestea are şi ea la bază situaţii reale, chiar dacă ies puţin din tabloul obişnuit. Jack este doar foarte protector când vine vorba de fiica lui şi toată familia îi cunoaşte sentimentele”, a mai spus actorul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
simena pe 3 ianuarie 2011 10:03
foarte bine,o serie foarte tare...I like.....
Piratu pe 3 ianuarie 2011 12:50
Speram sa mai apuce macar o parte din serie de acuma incolo...
Krakatau pe 3 ianuarie 2011 17:05
Haha, sper sa continue seria.
psihologu pe 3 ianuarie 2011 18:02
sa speram ca daca se continua filmarile la aceasta serie sa le iasa macar ca primele doua nu ca ultima...
ioan turcu pe 3 ianuarie 2011 21:41
Ce-a provocat oare procesul acesta de alunecare in "derizoriu" -probabil prea dur !- a unui mare actor ? De cativa ani buni ROBERT DE NIRO acepta roluri de mana a doua si a treia. E MARE PACAT ! Invoc aici o butada poulara,care-mi place,dar n-asi vrea sa i se potrveasca: "Nu poate,nu vrea, sau nu strie ?"
Eu inca il astept pe marele actor sa-si revina .

Kos_min pe 4 ianuarie 2011 00:07
acum 5 ani il consideram cel mai mare actor din toate timpurile,pacat ca in ultimii ani nu a mai facut vreun rol memorabil!!!
alex_il_fenomeno pe 4 ianuarie 2011 11:05
ma bucur ca ii place ceea ce face , cred ca acesta este raspunsul reusitelor sale !
Sync pe 4 ianuarie 2011 19:20
nu sunt u mare amator de comedie,dar seria "Fockers" chiar mi-a placut
jude pe 17 martie 2011 15:11
ultimul a fost cam prost...Daca vor sa continue atunci sa se ridice la inaltimea primelor doua si sa nu coboare la nivelul Little Fockers...Little Fockers a fost nereusit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells