Mel Gibson nu vrea sa joace in "Arma mortala 5"

de Razvan Boboc în 15 Oct 2008
Mel Gibson nu vrea sa joace in "Arma mortala 5"

Regizorul seriei de succes "Arma Mortala", Richard Donner, a declarat intr-un interviu pentru “LA Times” ca vedeta seriei, actorul Mel Gibson, a refuzat oferta de a intra din nou in pielea sergentului Martin Riggs. "Mi-ar placea sa cred ca Mel Gibson a refuzat filmul pentru ca eu nu am fost implicat. La cat de bine il stiu eu pe Mel, chiar mi-ar placea sa cred ca asta a fost principalul motiv. De obicei cam asa procedeaza", a declarat regizorul Richard Donner.

Primul film al seriei "Arma Mortala", lansat in 1987, l-a transformat pe Mel Gibson unul dintre starurile de top de la Hollywood.

Toate cele patru filme ale seriei au adunat peste 488 milioane de dolari numai in Statele Unite, iar ultima parte, “Arma Mortala 4”, a strans peste 130 de milioane de dolari.

Regizorul Richard Donner, care a realizat toate cele patru filme ale seriei, a spus inca de de anul trecut ca este gata de inca un "Lethal Weapon". Conditia era ca Mel Gibson sa fie de acord sa joace din rolul sergentului Martin Riggs.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells