Megan's Body

de Ştefan Dobroiu în 6 Iul 2009
Megan's Body

După ce fosta stripperiţă Diablo Cody a pus mâna pe tastatura calculatorului şi a scris scenariul lui Juno (Oscar pentru scenariu anul trecut), toată studiourile au început să bată la uşa tinerei (şi frumoasei) scenariste ca s-o întrebe, ca din întâmplare, ce a mai făcut. Ei bine, Cody s-a întors în lumea liceenilor, dând de această dată sarcinile nedorite pe demonii la fel de nedoriţi.

Dacă în Juno Ellen Page era excelentă, Megan Fox este la fel de bună ca întotdeauna în Jennifer's Body. Actriţa făcută harcea-parcea de Michael Bay după ce a spus că trebuie să fii geniu ca să înţelegi harababura care este Transformers 2 uită de ecranul verde şi de roboţii obsedaţi de scântei ca să îmbrace un minuscul costum de majoretă numai pentru a-l da jos de nenumărate ori în această reinventare a horror-ului cu liceeni.

După ce un demon îşi află sălaş în ispititorul ei trup, Jennifer dezvoltă un apetit insaţiabil pentru carnea de licean tânăr, trecut des prin vestiarul sălii de sport (sau pe la bibliotecă, nu e foarte clar). Tot mai numeroasele cadavre eviscerate pun pe jar micul orăşel de fermieri din Minnesota, iar sarcina de a rezolva întreaga problemă îi revine celei mai bune prietene a lui Megan, Needy, interpretată de simpatica Amanda Seyfried (da, cea care cânta plină de elan "I Have a Dream" al celor de la ABBA în Mamma mia!). Mai important decât faptul că J.K. Simmons va juca un rol secundar cu siguranţă savuros este faptul că Megan Fox ar trebuie să apară topless în film.

Premiera românească este programată pentru 30 octombrie.

Ce zici, poate Diablo Cody să reinventeze horror-ul cu liceeni aşa cum i-a reuşit în cazul comediei cu acelaşi grup demografic obsedat de sex?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
LaFox pe 6 iulie 2009 14:30
fain ....!
vlad199030 pe 6 iulie 2009 14:41
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa infricosator
claudiu-daniel-lugoj pe 6 iulie 2009 16:17
super triler-ul cred ca e un film bun.
SteveG. pe 6 iulie 2009 16:47
bun .. si mai bun pt. ca e cu adam brody
florin pe 6 iulie 2009 17:41
in afara de panarama de m.fox
nu prea ai cum sa spui despre film ca e 'bun'
cel mult 'penal'

Adrian pe 6 iulie 2009 18:55
Pare a fi un film de duzina. Plictisitor. Nici macar nu e horror.
Eventualul succes al filmului poate aparea doar din cauza lui Megan Fox.

ChrisBV pe 6 iulie 2009 22:35
da cum de na comentat nimic Dragosh ca nu-l vad p-aici =))
macar poate ii place si lui de vre-o femie din showbizz!!!!

da fain un horror sexy ca in ultima vreme au aparut tot felu' de filme ciudate!!!!
cu fel si fel de mostrii!!! boo hoo

deynho pe 7 iulie 2009 00:42
deabia astept filmu
Dragosh02 pe 7 iulie 2009 01:26
ahaha,vad ca lumea imi duce lipsa...
Si uite asa Megan Fox isi dovedeste clasa,si stilul de filme care o caracterizeaza ! Imaginea de mai sus cu ea,incercand sa il imite pe Hugh Jackman in filmul Wolverine,este total penibila.Producatorii o folosesc precum un obiect ( pe Megan ),doar prin prezenta ei,mai ales si topeless,se asteapta ca filmul sa obtine niste incasari frumusele.Genul asta de filme sunt doar comerciale,fiind pur-sange niste afaceri.Nu e nimic de genul " bai avem o poveste grozava,care trebuie neaparat pusa pe o pelicula". Problema este ca imaginea lui Megan Fox o sa se epuizeze... Si dupa parerea mea (proprie si personala) daca va continua cu astfel de decizii in 2-3 ani va intra complet in anonimat. Pana acum nu a impresionat pe nimeni prin jocul actoricesc(adevarul e ca nici nu a avut in ce sa impresioneze),si cred ca nici nu poate,si va ramane in continuare doar o pipita draguta,pe placul adolescentilor...

Davy.Jones pe 7 iulie 2009 02:42
nici la trailei nu pot sa ma uit...dar la film...
dar poate ma mai uit la imagian de la inceput cu megan si totusi prind curaj :))

maria pe 7 iulie 2009 10:14
dragos@ nu a avut timp ssa demonstreze in momentul in care in TF 1 si 2..doar alearga..tipa..si sare......tf nu este un film care sa-ti dem. calitatile de actrita...asta e clar!!!!!!!!
Adi pe 7 iulie 2009 11:33
@Dragosh02. Cu comentarii ca astea nu stiu de ce ti-ar duce cineva lipsa.
Niky pe 7 iulie 2009 14:05
Pentru Ovi,daca te uiti la filme ca sa vezi actrite dezbracate, mai bine uitate la filme porno.
Twiblack pe 10 iulie 2009 12:37
`Adi ...eu ia`s duce dorul lui dragosh02...e singurul care gandeste mai logic pe aci ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells