Mark Wahlberg face contrabandă

de Cristina Grigore în 19 Oct 2010
Mark Wahlberg face contrabandă

Următorul film al lui Mark Wahlberg, după aşteptatul The Fighter, nu va avea un scenariu previzibil, cu amprenta tipică a Hollywood-ului. Actorul va avea rolul principal într-un remake după un film islandez, intitulat Reykjavic-Rotterdam şi regizat de Óskar Jónasson, care a avut mare succes în 2008, atât în ţara de origine, cât şi la Hollywood.

Filmul, care a primit acum numele Contraband, va fi scris şi regizat chiar de actorul principal din filmul original, Baltasar Kormákur. Povestea are în centru un fost contrabandist care încearcă să se lase de meserie lucrând ca paznic de noapte. Deşi încă nu şi-a confirmat participarea, Kate Beckinsale ar putea avea rolul soţiei contrabandistului, (Wahlberg) al cărei frate îl implică din nou pe acesta într-o afacere ilegală.

Universal, care iniţial refuzase proiectul din cauza costului mare de producţie invocat, de 40 de milioane de dolari, l-a cumpărat înapoi obţinând o reducere de 10 milioane. Proiectul a primit aşadar, liber la producţie, însă deocamdată nu se ştiu mai multe detalii despre el, nici data de începere a filmărilor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells