Mark Strong ia rolul lui Ralph Fiennes

de Cristina Grigore în 18 Sep 2010
Mark Strong ia rolul lui Ralph Fiennes

Încă un nume mare pentru Tinker, Tailor, Soldier, Spy. Conform Daily Mail, Mark Strong, actorul britanic din Body of Lies, Kick-Ass, Sherlock Holmes şi Robin Hood, s-a alăturat distribuţiei filmului, deşi încă nu se ştie ce rol va primi. Dar cum Ralph Fiennes, despre care se zvonea că va juca în acest film, nu a mai apărut în anunţurile recente, se presupune că Strong va prelua rolul destinat iniţial acestuia, cel mai probabil unul negativ, deoarece ambii actori par a se simţi foarte bine în astfel de roluri în ultima vreme.

Filmul lui Tomas Alfredsson pare a se afla sub cele mai bune auspicii, dacă luăm în considerare actorii ce vor apărea pe generic (Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy) şi faptul că producţia va beneficia şi de aportul autorului romanului, John Le Carré, care a vrut să se asigure că scenariul va rămâne cât mai fidel materialului original. Le Carré a supervizat scrierea scenariului de către Bridget O’Connor şi Peter Straughan, care l-au preluat de la Peter Morgan (cel care a scris o versiune preliminară a scenariului, rămas acum doar în echipa de producători executivi) şi va oferi consultanţă şi în timpul filmărilor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
aego pe 18 septembrie 2010 16:09
Vad ca nu se stie sigur ce rol o sa aiba, dar omul asta parca-i facut sa joace roluri negative :)
Mi-a placut mult de el in Body of Lies.

Maximus09 pe 20 septembrie 2010 12:30
Omule in Body of Lies nu a avut rol negativ:) daca iti amintesti bine el a fost ,,cavaleria" care l-a salvat pe DiCaprio de la o moarte sigura :> in schimb in Sherlock Holmes chiar a avut rol negativ. Si da intr-adevar omuletzul are o fata predestinata pt roluri negaative.
sweet_ana pe 20 septembrie 2010 14:12
mi-a placut cum a jucat mark strong in sherlock holmes.......insa de asemenea si ralph fiennes joaca bine......are roluri bune......vedem noi pana la urma care din cei doi ramane
Morgaine31 pe 9 ianuarie 2011 17:14
Ralph Fiennes e prea delicat ca sa-l joace pe Blackwood...
alex_il_fenomeno pe 24 noiembrie 2011 20:09
ambii sunt actori de jos palaria , ce e drept .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells