Marea Mahmureală 2, cel mai popular din România în săptămâna lansării

de Gloria Sauciuc în 8 Iun 2011
Marea Mahmureală 2, cel mai popular din România în săptămâna lansării

După ce a dominat box office-ul american, devenind cea mai de succes comedie în primul week-end pe marile ecrane a tuturor timpurilor, Marea Mahmureală 2 îşi reconfirmă poziţia de lider şi în clasamentul filmelor prezente în cinematografele româneşti în săptămâna 30 mai - 5 iunie.  
 
Vizionat de 46.639 spectatori, Marea Mahmureală 2 a realizat cel mai mare număr de admisii în weekendul de lansare, fiind urmat de Piraţii din Caraibe 4: Pe ape şi mai tulburi, care a acumulat 23.372 admisii şi pe locul trei de Furios şi iute în viteză a 5-a, care a adus în cinematografe 2.746 spectatori. Pe locul patru s-a aflat în acest interval cea de-a două premieră a săptămânii, Potiche, care a adunat 1.991 spectatori.  

Cu cei 46.639 de plătitori de bilete, Marea Mahmureală 2 devine totodată a doua cea mai populară premieră a anului, după "Pe ape şi mai tulburi", care în week-endul lansării făcea 83.213 de spectatori. În clasamentul pe 2011, Marea Mahmureală 2 este urmat de Thor, cu 44.957 de spectatori, Tangled cu 40.400 şi Fast & Furious 5, cu 35.549 plătitori de bilete în week-endul lansării.
 
Reluandu-şi rolurile de succes din cea mai trăsnită gaşcă, în noua comedie, Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) şi Doug (Justin Bartha) călătoresc în exotica Thailanda, unde are loc nunta lui Stu. După o petrecere a burlacilor de neuitat în Las Vegas, Stu nu vrea să rişte din nou şi optează pentru o variantă sigură şi liniştită: un simplu prânz cu prietenii înainte de ceremonie. Totuşi, lucrurile nu merg întotdeauna aşa cum au fost plănuite.
 
O producţie Warner Bros. Pictures, Marea Mahmureală 2 a fost lansat în România pe 3 iunie, în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex Constanţa, Odeon Cineplex (Cluj), Băneasa Drive În Cinema, Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu
Mare) şi în reţeaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Piteşti, Timişoara).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 9 iunie 2011 00:21
Se explica... se apropie vacanta si e mai mult timp pentru filme....
Gebeleizis pe 9 iunie 2011 13:56
Mult mai slab decat prima parte dar totusi merita de vizionat! Eu am fost pe 4 iunie la cinematograf si mi-a placut!
alex_il_fenomeno pe 10 iunie 2011 11:25
nimic surprinzator , avand in vedere popularitatea filmului si publicitatea masiva !
Daniel.Sibisan pe 30 iunie 2011 06:59
Nu merita, e mai slab decat prima parte. E plin de clisee, poantele sunt exact aceleasi ca in primul film. Actorii par plictisiti sa mai joace o data acelasi film... Rasuflat, si de fapt nici maimuta nu e prea simpatica... Daca pentru primul film nota mea ar fi 9 pentru acesta nota e 5.
Tyybi1 pe 23 august 2012 14:56
Prima parte a fost cum a fost, dar asta chiar nu mi-a placut.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells