Marco Polo devine erou de fantasy

de Ştefan Dobroiu în 4 Mar 2010
Marco Polo devine erou de fantasy

După ce au făcut harcea-parcea (nu neapărat în sensul rău) biografia fictivă a celebrului Sherlock Holmes, cei de la Warner intenţionează să facă acelaşi lucru (dar probabil cu un buget mai mare) cu biografia lui Marco Polo.

Celebru navigator şi explorator din secolul 13 (aeroportul din Veneţia a primit numele lui), Marco Polo este unul dintre primii europeni ajunşi în Asia, unde formează primele legături comerciale cu Mongolia şi China. Ambasador al lui Kublai Khan, unul din nepoţii marelui Ginghis Han, pe lângă papa de la Roma, Marco Polo şi-a descris aventurile, mai mult sau mai puţin înflorite, într-un volum, Il Milione, ce acoperă nu mai puţin de 24 de ani de călătorii şi 24.000 de kilometri parcurşi în lumea întreagă.

Studiourile Warner l-au angajat deja pe Francis Lawrence, regizorul filmului I Am Legend, cu Will Smith în rolul principal, pentru a se ocupa de transformarea într-un blockbuster a vieţii lui Marco Polo. Se pare că Lawrence are libertate deplină în această privinţă şi că planul este ca rezultatul final să arate mai mult ca un fantasy populat cu fiinţe şi aventuri spectaculoase şi nu ca un film biografic.

În acest moment nu se ştie nimic despre un eventual scenarist, ca să nu mai spunem de actori sau o dată pentru începerea filmărilor.

Ce părere ai despre subiectul filmului?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
peterpanrmx pe 5 martie 2010 01:17
...mi se pare interesant....Marco Polo a fost un personaj foarte "controversat"...
v pe 5 martie 2010 02:51
pareinteresant sa vedem ce o sa iasa
andreiu7z pe 5 martie 2010 10:28
Super, va fi un film de exceptie.
marius93 pe 11 iulie 2010 20:19
Cred ca va fi un film foarte controversat

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells