King Kong revine într-un film de animaţie

de Cristina Grigore în 8 Iun 2011
King Kong revine într-un film de animaţie

Uriaşul exemplar al maimuţelor a fost ultima dată văzut pe marele ecran în 2005, în filmul King Kong regizat de Peter Jackson, ce a avut încasări de 500 de milioane de dolari în toată lumea. Studiourile 20th Century Fox se pregătesc pentru lansarea americană a unei noi producţii, Rise of the Planet of the Apes - ce explorează drama aceleiaşi categorii de mamifere - pe 5 august (în cinematografele noastre din 12 august), dar nu au eliminat din ecuaţie nici o continuare a lui King Kong.

Potrivit Empire Online, noul film nu va fi unul clasic, ci de animaţie şi are un concept original, modern, ce va spune povestea chiar din perspectiva gorilei cu sentimente de afecţiune pentru o reprezentantă umană a sexului frumos. Studiourile Fox  au angajat deja doi scenarişti pentru a imagina evenimentele filmului.

Nu se ştie încă dacă King Kong va vorbi în această versiune animată (sau dacă se vor folosi voiceover-ul sau monologul interior), şi ce personaje umane vor apărea în poveste însă studiourile vor reveni, cu siguranţă, cu astfel de detalii, în curând.

 



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 8 iunie 2011 08:41
Mi-a captat interesul.
legiune pe 8 iunie 2011 11:30
si inetrzis minorilor ? "povestea chiar din perspectiva gorilei cu sentimente de afecţiune pentru o reprezentantă umană a sexului frumos"
Hmmm feromoni astia.

legolas05 pe 8 iunie 2011 13:46
interesant
cristi23 pe 8 iunie 2011 14:55
interesant....e o abordare curajoasa
DieCotte pe 8 iunie 2011 17:08
strica o capodopera.. pentru mine nu asta inseamna king kong
RaVaGe93 pe 8 iunie 2011 23:59
ce continuare sa-i faci vere k gorila a murit la sf primului film:))
Doar.Sucre pe 9 iunie 2011 01:08
Ideea imi place , e bine sa vezi o animatie care nu e chiar , nu stiu cum sa spun , nu vreau sa spun ceva negativ de animatii pentru ca acum cateva minute am vazut ,,Povestea jucariilor 3" si mi-a placut la nebunie.

Chestia e ca , sunt 2 categorii (asa cred eu) , cele mai amuzante , nu prea reale si tot asa , care totusi au o morala , si cele mai ,,adevarate" sau violente , gen Beowulf .

Nu as vrea ca gorila King Kong sa vorbeasca , ar deveni ,,amuzant". In rest imi place ideea.

King Kong din 2005 a fost bun , chiar interesant , nu magnific.

alex_il_fenomeno pe 10 iunie 2011 10:54
parca era mai preferabil un film de actiune sau aventura decat o animatie !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells