Katie Holmes - apariţie controversată într-un show tv

de Răzvan Boboc în 26 Iul 2009
Katie Holmes - apariţie controversată într-un show tv

Katie Holmes, soţia lui Tom Cruise, a avut o apariţie în cadrul show-ului de televiziune "So You Think You Can Dance?" care a stârnit o mulţime de comentarii negative la adresa vedetei.

Holmes, îmbrăcată foarte sexy şi elegant, a cântat şi a dansat pe melodia Get Happy, din muzicalul anilor '50, Summer Stock. Astfel, i-a adus un omagiu celebrei Judy Garland.

"Katie Holmes, cum îndrăzneşti? Nu numai că am crescut cu muzicalurile, le-am trăit şi le-am respirat, Oklahoma!, Easter Parade, Family Band, nu te atinge de legendele mele", scrie o fană a muzicalurilor pe Twitter, după ce a vizionat prestaţia lui Holmes.

Alţii spun că actriţa nu este deloc talentată la dans şi că a făcut asta doare pentru imagine. Vedeţi mai jos fragmentul din emisiune.

Cum vi s-a părut prestația lui Katie Holmes?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mizerie pe 26 iulie 2009 12:27
Nu gasesc nimic controversat la aceasta aparitie
Nicushor pe 26 iulie 2009 14:46
O tanara in ascensiune (sau nu) e pusa la colt de invidiosi. Bravo micii fete, care a devenit o frumoasa femeie.
angesa pe 26 iulie 2009 15:12
M-am asteptat la mult mai mult de la numarul de dans al lui Katie Holmes ,din emisiunea cu nr. 100 "So You Think You Can Dance?" .Pe site -ul emisiunii www.fox.com/dance , s-a facut multa reclama privind aceasta aparitie si eu chiar am crezut ca va dansa mult mai intens.
Asa ca am fost dezamagita.

doinarac pe 26 iulie 2009 16:32
Nu cred ca aceasta aparitie a fost facuta pentru imagine. Explic
Probabil ca a fost un gest de omagiu (emisiunea 100) si fata de actrita Katie Holmes, pentru faptul ca s-a implicat activ in sprijinirea copiilor talentati la dans, dar fara mijloace materiale prin infiintarea "Dizzy Feet Foundation". Fundatia are ca scop accesul anual la o educatie pentru dans a celor talentati dar defavorizati material (10 copii).
"Dizzy Feet Foundation" a fost infiintata in 2009 de Nigel Lythgoe, producator executiv "So You Think You Can Dance" impreuna cu regizorul Adam Shankman, Carrie Ann Inaba membru in juriu la "Dancing with the stars", si actrita Katie Holmes.
Participand la iinfiintarea acestei fundatii Katie Holmes incurajeaza aceasta arta, si de aceea a fost invitat special in aceasta emisiune care promoveaza dansul in toate stilurile sale, ceea ce mi se pare foarte OK.
Ca m-am asteptat la mult mai mult de la numarul de dans al actritei este cu totul altceva. Nu cred ca merita criticata.

redmen pe 26 iulie 2009 21:40
Avand in vedere ca nu e o dansatoare profesionista,cred ca s`a descurcat destul de bine.Poate scena e recreata dupa un dans din filmul amintit,si din cauza asta nu a fost asa de bine primita.Mai important e ca a facut totul cu placere si s`a distrat.
anca_luna pe 27 iulie 2009 01:04
Fana aceasta a muzicalurilor care a fost vadit deranjata de prestatia lui Holmes cine este? Nume ceva? Este o notorietate in domeniu?
Asa si aici pe forum unii sunt pro unii contra, nu poate toata lumea gandi la fel si sa aiba aceleasi pareri si gusturi ca "dam in monotonie...."

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells