Justin Timberlake şi Ben Affleck îşi dau întânire în lumea jocurilor de noroc în Runner, Runner

de Cristina Grigore în 15 Apr 2012
Justin Timberlake şi Ben Affleck îşi dau întânire în lumea jocurilor de noroc în Runner, Runner

Potrivit The Hollywood Reporter, Justin Timberlake şi Ben Affleck vor juca împreună în Runner, Runner, film ce îl are drept producător pe Leonardo DiCaprio  şi ale cărui filmări vor începe luna viitoare în Puerto Rico.

Acţiunea thriller-ului, ai căror scenarişti sunt Brian Koppelman şi David Levien (Ocean’s Thirteen) este plasată în lumea vibrantă şi dinamică a jocurilor de noroc, însă detalii despre film şi rolurile ce le revin celor doi actori nu au fost încă dezvăluite.

Regizorul lui Runner, Runner este Brad Furman (The Lincoln Lawyer). Ben Affleck a încheiat recent filmările celui de-al treilea efort regizoral al său, Argo, în care şi joacă, alături de Bryan Cranston, John Goodman şi Alan Arkin.

Justin Timberlake lucrează încă la Inside Llewyn Davis, o dramă a fraţilor Coen în care îi are alături pe Carey Mulligan şi Garrett Hedlund.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
margott pe 15 aprilie 2012 11:40
Pe Timberlake l-am vazut recent in Time, nu prea m-a convins ca actor. Insa filmul pare interesant din descriere.
blackheart4you pe 15 aprilie 2012 12:26
Si eu care speram ca Justin sa se lase de actorie..
So.aLone pe 16 aprilie 2012 15:11
Nu ii el actor de 10 dar ii depaseste pe multi ''actori''...mie cel putin mia placut filmul ,,in time'',si am mai vz un film cu el,in care a jucat binisor ,,alpha dog'' ;)
blackheart4you pe 16 aprilie 2012 19:57
in alpha dog da
kitycina pe 16 aprilie 2012 17:19
”In time” ca subiect este super tare insa parerea mea este ca trebuia sa se lucreze ceva mai mult la el cum am spus pacat de subiect iar Justin ca actor nu stiu ce sa zic nu-i nici bun nici slab e undeva la mijloc insa imi placea mai mult ca si artist muzical facea o treaba excelenta si a avut cateva melodii solo care au devenit hituri dar in fine el stie mai bine ce face si de ce probabil cariera de actor e mai putin si stresanta si obositoare si nu esti plecat chiar asa de mult timp ca un canteret prin turnee si promovari de albume si etc...
alex_il_fenomeno pe 9 mai 2012 15:00
ma bucur sa vad ca inca mai sunt anuntate productii promitatoare !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells