Jessica Alba, nu atât de goală în Machete

de Ştefan Dobroiu în 19 Oct 2010
Jessica Alba, nu atât de goală în Machete

Dacă ai văzut Machete şi te-ai întrebat cum de-a convins-o Robert Rodriguez pe Jessica Alba să apară nud, îţi zicem noi: n-a convins-o!

Actriţa doar a acceptat să filmeze celebra scenă de la duş (care nici măcar nu are vreun rost în chimia filmului) într-un sutien şi chiloţi albi. De restul s-a ocupat echipa de efecte speciale, iar rezultatul, care probabil nu are nicio legătură cu aspectul lui Alba, îl poţi vedea de luna trecută la cinema...

În acest moment nu există informaţii despre apariţia asemănătoare a lui Lindsay, care se exhibă şi ea în câteva dintre secvenţele filmului. Cât despre Michelle Rodriguez, aceasta dovedeşte că e cu zece clase deasupra lui Alba şi că, dintre toate starletele filmului, este singura în stare să te facă să rămâi cu ochii pe ecran orice-ar fi.

Poţi vedea în galeria acestui articol cum arăta Alba înainte de şi după tratamentul "special" aplicat specialiştii în CGI.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Skatchy pe 19 octombrie 2010 19:23
serios?!:|
cavallioty pe 19 octombrie 2010 19:30
de ce mi-ai sters comentariul?
eu pe 20 octombrie 2010 09:35
:)))abia acum publicati voi stirea asta?:))) pe alte site-uri din romania a fost cu cateva saptamani in urma. dati search pe google si o sa vedeti.
vinci pe 20 octombrie 2010 13:20
daa..stire veche:)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells