Jennifer Lawrence, soţia lui Bradley Cooper în Serena

de Cristina Grigore în 31 Ian 2012
Jennifer Lawrence, soţia lui Bradley Cooper în Serena

Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence joacă anul acesta împreună în The Silver Linings Playbook, o comedie regizată de David O. Russell a cărei lansare va avea loc în toamnă. Dar aceasta nu va fi singura lor colaborare, anunţă Vulture. Cei doi actori au fost distribuiţi în Serena, adaptarea unui roman semnat de Ron Rash.

Acţiunea cărţii este plasată în anii 1929, în Carolina de Nord. Protagonişti sunt George şi Serena Pemberton (Cooper şi Lawrence), un cuplu ambiţios care munceşte din greu pentru a transforma firma de cherestea pe care o deţine într-un companie de top.

Însă, când Serena descoperă că nu poate avea copii, porneşte un adevărat război împotriva urmaşului ilegitim al soţului său, în care răzbunarea şi certurile ating cote maxime.

De rolul Serenei s-a arătat anterior interesată şi Angelina Jolie, proiectul avându-l atunci drept regizor pe Darren Aronofsky. Cârma peliculei i-a revenit acum danezei Susanne Bier, a cărei producţie, In a Better World, a câştigat anul trecut premiul pentru Cel mai bun film străin.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ChristianCage00 pe 31 ianuarie 2012 22:54
Inca un rol bun pentru Jennifer Lawrence.
alex_il_fenomeno pe 7 februarie 2012 18:12
pare un film uimitor la prima vedere ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells