Jennifer Lawrence şi-a găsit partenerii din The Hunger Games

de Cristina Grigore în 5 Apr 2011
Jennifer Lawrence şi-a găsit partenerii din The Hunger Games

Triunghiul amoros din The Hunger Games este complet, odată cu adăugarea în distribuţie a lui Josh Hutcherson (The Kids Are All Right, Journey to the Center of the Earth) şi Liam Hemsworth (Knowing), ca personajele principale masculine ale filmului, scrie EmpireOnline.

Cei doi i se alătură lui Jennifer Lawrence, interpreta protagonistei Katniss Everdeen. Hutcherson va fi Peeta Mellark, un băiat pe care eroina de 16 ani, participantă la sângeroasele jocuri televizate, îl cunoaşte din şcoală şi care a ajutat-o odată să scape de moarte. La începutul jocurilor – în care participanţii trebuie să se elimine pe rând, unul pe celălalt, unicul supravieţuitor putând să se reîntoarcă la familia sa - el îi mărturiseşte acesteia dragostea pe care de multă vreme i-o poartă.

Gale Hawthorne, jucat de Liam (în imaginea din dreapta), fratele mai mic al viitorului Thor, Chris Hemsworth, nu este, la început, unul dintre iubiţii lui Katniss. Între cei doi există însă o puternică legătură de prietenie, manifestată în numeroase rânduri înainte de începutul jocurilor, când cei doi se ajutau reciproc pentru a supravieţui, plănuind chiar fuga din District 12, una dintre cele mai îndepărtate şi marginalizate regiuni ale Panem, o Americă de Nord a viitorului.

Declaraţia de dragoste a lui Peeta de la începutul întrecerii pe viaţă şi pe moarte este deranjantă şi controversată pentru ceilalţi jucători, iar întrebările pe care şi le pun aceştia în legătură cu veridicitatea acestei afirmaţii dau startul unei aventuri uimitoare, în care prietenia, dragostea şi umanitatea personajelor vor fi puse la grea încercare.

Gary Ross va regiza această adaptare a romanului lui Suzanne Collins, care s-a aflat pe lista bestseller-urilor New York Times timp de doi ani la rând. Lansarea peliculei va avea loc pe 23 martie 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
timy1777 pe 5 aprilie 2011 12:25
Eu am citit seria, si actorii pe care i-au ales sunt total nepotriviti, si sincer nici prea talenati. Cu o actrita ca Jennifer ar fi trebuit sa aleaga pe cineva care s-ar fi descurcat si la acest capitol. Iar Josh si Liam nici nu seamana cu personajele pe care o sa le interpreteze. Ok, unii zic ca la Hollywood stylistii pot face minuni, dar Josh cred ca ar arata oribil cu parul blond.

In fine, deja sunt obisnuita ca producatorii ruineaza cartile bune, deci acum nu mai am asteptari mari nici de la aceasta serie

Cristina pe 5 aprilie 2011 13:37
Noooo! Ai dreptate,producatorii mereu ne strica imaginatia. Si eu aveam mari sperante cu seria asta! :-L
cavallioty pe 5 aprilie 2011 16:38
si voi credeti ca toata lumea are aceeasi imaginatie ca a voastra?nu are cum sa multumeasca pe toata lumea,va recomand sa asteptati filmul si dupa sa va dati cu parerea daca sunt potriviti sau nu
Krakatau pe 6 aprilie 2011 01:28
Pe Josh Hutcherson il simpatizez pentru ca mi-a placut foarte mult Bridge to Terabithia, dar per total speram la 2 actori mai buni pentru filmul asta...
alex_il_fenomeno pe 6 aprilie 2011 11:18
acum tacamul este complet ! cum , pe langa distributie , filmul mai dispune si de o poveste foarte interesanta , cred ca filmul va fi o adevarata reusita !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells