Irina Margareta Nistor, mătuşa lui Tom Sawyer

de Cinemagia în 10 Sep 2012
Irina Margareta Nistor, mătuşa lui Tom Sawyer

Irina Margareta Nistor, unul dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi critici de film din România, dă viaţă personajului Mătuşa Polly în campania de promovare a filmului Tom Sawyer. După ce a fost vocea filmelor unei generaţii, prezentatorul Radio Guerrilla, Irina Margareta Nistor a intrat în pielea personajului Mătuşa Polly din romanul "Aventurile lui Tom Sawyer", de Mark Twain, într-o sesiune foto realizată de Parada Film pentru promovarea celei mai noi ecranizări a cărţii, la cinema din 12 octombrie.

Irina Margareta Nistor declară că nu poate trăi fără filme, nici măcar în avion. Le vede de la 2 ani, când a fost dusă de mama ei “pentru prima dată la un mic cinema, de mult dispărut, de lângă Sinaia, de pe la Cumpătul”. Parada Film va lansa în această toamnă, în cinematografele din România, lungmetrajul Tom Sawyer, în regia lui Hermine Huntgeburth.

Ecranizare a romanului "Aventurile lui Tom Sawyer", scris de Mark Twain, filmul va avea premiera pe 12 octombrie. Odată cu lansarea în cinematografe, compania de distribuţie lansează o campanie inedită de promovare a filmului. Nume sonore din lumea culturală, showbiz, media, social media dau viaţă personajelor din Tom Sawyer într-un proiect marca Parada Film. Campania a fost lansată săptămâna trecută de vedeta de televiziune Gianina Corondan. Peste 20 de personalităţi şi-au unit forţele pentru a promova unul dintre cele mai iubite personaje ale copilăriei: Tom Sawyer.

Îmbrăcate în haine inspirate din filmul care va rula în această toamnă şi în cinematografele din România, shooting-ul a durat o lună de zile şi a fost realizat de artistul fotograf Dan Pierşinaru în Studio 2 iar artwork-ul a fost realizat de designerul Alexandru Nimurad. Pelicula Tom Sawyer, filmată parţial în România timp de patru săptămâni, a rulat deja în ţări precum Germania, Franţa, Rusia şi s-a bucurat de succes în rândul spectatorilor de toate vârstele. Din distribuţia filmului fac parte tinerii actori Louis Hofmann (Tom Sawyer), Leon Seidel (Huckleberry Finn), dar şi celebrii actori germani Heike Makatsch (Mătuşa Polly), Benno Furmann (Joe Indianul), Joachim Król (Muff Potter).

Tom Sawyer nu se gândeşte decât la pozne şi trăsnăi – toate acestea spre nefericirea mătuşii sale, Polly, cu care trăieşte în micul oraş St. Petersburg, de pe malul râului Mississippi, alături de fratele său vitreg, Sid. Deşi e o misiune extrem de complicată, Polly a decis să ia asupra sa responsabilitatea de a-l creşte pe Tom. Din fericire pentru Tom Swayer, are un prieten care iubeşte aventura la fel de mult ca şi el, Huck Finn. Tom şi băiatul orfan, care trăieşte într-un butoi la marginea oraşului, petrec fiecare clipă liberă împreună.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Pavel.F pe 10 septembrie 2012 16:51
sper sa fie un film bun
alex_il_fenomeno pe 21 septembrie 2012 16:34
trebuia sa mai avem parte de o noua ecranizare. o astept cu placere.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells