Întoarcerea Predatorilor

de Gloria Sauciuc în 16 Iun 2009
Întoarcerea Predatorilor

Neil Marshall (The Descent), aflat pe ultima sută de metri cu post-producția filmului Centurion, se află în pline negocieri cu studiourile 20th Century Fox pentru a regiza Predators, continuarea francizei Predator inițiate în 1987, care îl avea la cârmă pe John McTiernan, iar ca protagonist pe Arnold Schwarzenegger.


Robert Rodriguez, coscenarist, va fi și unul dintre producători, dorința lui fiind ca filmul să se facă în studiourile lui.

Pelicula originală prezintă aventurile unei trupe de soldaţi aflată în misiune într-o junglă din America Centrală. Ei se trezesc vânaţi de un combatant extraterestru.

"Predator" a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cele mai bune efecte speciale, în 1988.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AeroX pe 16 iunie 2009 10:38
wow.....un nou film Predator(s)......numai despre predatori ...eu chiar as fi dornic sa vad...dar ....totusi nu cred ca e necesar sa se mai faca o continuare.....mai degraba sa se faca un prequel.....sa aflam despre lumea predatorilor mai multe......si sa se faca chiar si la seria alien....o continuare-la ce rost?....eu zic ca avp e o continuare......iar primul film avp explica legatura dintre alien si predator si urmatoarele filme avp ce vor iesi si sper sa mai iasa.....sunt sigur ca vor mai explica cate putin despre fiecare rasa urmatoare filme avp....
bogdan pe 16 iunie 2009 11:38
cu siguranta este un extraterestru urat si scarbos.Imi place foarte mult:))
assasin universal * pe 16 iunie 2009 11:44
Imi place filmul predatorilor.Este foarte marfa.Actiune ce pot sa spun.Frumos!
redmen pe 16 iunie 2009 11:51
Tot respectul pentru Rodriguez dar nu cred ca ar trebui sa se implice prea mult in filmele Predator.
Hydra pe 16 iunie 2009 14:19
daca se baga Rodiguez in filmul asta o sa curga mult sange :))
nick pe 16 iunie 2009 15:42
Sunt de acord cu Redmen. Robert Rodriguez are o alta viziune cinematografica. Filmele din seria Predator nu sunt filme horror. Sunt filme de actiune si ar trebui sa ramana asa. Rodriguez sa faca impreuna cu Tarantino horror-urile lor scabroase si sa nu strice o serie reusita si prin subiect (ideea filmelor e geniala), si prin realizare. Parerea mea.
Twiblack pe 16 iunie 2009 16:33
ambele serii alien si predator isi au un loc in inimile fanilor genului sf...primul avp a fost cat de cat ...al-2 deja o trauma de film...daca tot vor sa faca o continuare la predator ar fi bn sa respecte povestea sa`i dea un rost altfel o sa fie decat o alta continuare tragica cu efecte speciale si dead people everywhere ...ceea ce o sa ruineze serie ( cam la moda in ziua de azi sa iti bati joc de filme..o sa asteptam si o sa vedem ce iese ;)
Adi pe 16 iunie 2009 17:35
Filmele din seriile Alien si Predator, si AvP......nu sunt filme de actiune .sunt filme SF.......prin asta se remarca......asa sunt multe filme care au si actiune dar nu sunt neaparat de actiune.....in cazul acestora......sunt combinate.....dar SF e categoria de baza.....
Radu12 pe 16 iunie 2009 22:55
Ar fi interesant de vazut.
Eu fiind un fan al genului sunt foarte bucuros cand vad asemenea initiative. ^_^

ZoomZoom pe 2 iulie 2009 13:56
chiar as vrea sa vad o continuare... avp`urile au fost frumoase, dar ar fi fost pacat sa se fi oprit totul acolo.
YgReK pe 6 august 2009 11:55
De abia astept sa-l vad. Primul predator a fost cel mai bun ...cel cu Arnold restu...na..oleaca mai slabute.Cred ca Predators va fi un film foarte intersant .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells