Informatii false vehiculate in media despre sarcina Angelinei Jolie

de Gloria Sauciuc în 6 Iun 2008
Informatii false vehiculate in media despre sarcina Angelinei Jolie

Postul "Entertainment Tonight" a difuzat o stire despre Angelina Jolie in care sustinea ca actrita a nascut gemeni, desi avea informatii din mai multe surse ca raportul se baza pe date trimise de la cineva care, de fapt, se da drept asistenta actritei. Postul nega miercuri ca ar fi stiut ca sursa e, de fapt, un impostor.

Mai tarziu, s-a dezvaluit ca informatia are ca sursa mailurile unei persoane ce se pretindea asistenta lui Jolie, Holly Goline. Contactata dupa ce stirea a ajuns pe site, Goline a afirmat pentru "Entertainment Tonight" ca nu a corespondat cu ei. Declaratia asistentei a mai fost confirmata de catre anturajul lui Jolie.

"Entertainment Tonight" sustine existenta catorva conversatii vinerea trecuta, pe mail, sms si telefon cu Goline. Intre timp povestea a trezit atentia altor posturi dedicate vietii mondene. Insa in aceeasi noapte, managerul lui Brad Pitt, a declarat pentru Associated Press cum ca actrita nu a nascut. Postul "Entertainment Tonight’ ia problema foarte in serios: "Investigam intens problema si am implicat institutiile legale".

Intre timp, postul a scos emisiunea de mondenitati in care a fost lansata stirea despre Jolie din grila de program si de pe site. Programul are 27 de ani in spate, cu o audienta de 6.6 milioane spectatori pe noapte, mai mult decat dublul concurentei.

Stirea despre gemenii actritei e una din cele mai bine cotate in lumea jurnalistilor de tabloide pe acest an, si se asteapta ca numai o poza cu cei doi micuti va aduce 10 milioane $ incasari.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells