În film la Naşu’, o comedie pe ritmuri compuse de Smiley

de Cinemagia în 22 Aug 2012
În film la Naşu’, o comedie pe ritmuri compuse de Smiley

Fanii lui Smiley au acum un motiv în plus să meargă la cinema: cunoscutul cântăreţ şi compozitor semnează coloana sonoră a scurtmetrajului În film la Naşu’, parte a proiectului cinematografic Hot Shorts, disponibil pe marile ecrane din 17 august.

Temele muzicale din În film la Naşu’ au fost create special pentru acest scurtmetraj: "M-au inspirat starea pe care ţi-o dă filmul şi replicile personajelor, aşa că am compus frânturi de melodii pentru fiecare scenă în parte", a spus Smiley. "Partea mea preferată este însă tema din Naşul, căreia i-am adaugat influenţe balcanice, iar rezultatul mi se pare unul foarte interesant", a adăugat artistul.

Smiley a mărturisit că a fost încântat de colaborarea cu Cristina Jacob, regizorul şi scenaristul scurtmetrajului În film la Naşu’: "Cristina m-a ajutat foarte mult, mi-a explicat ce fel de muzică i s-ar părea potrivită pentru filmul său şi a ieşit exact cum ne-am dorit. Nu mi s-a părut greu, a fost o experienţă interesantă, pe care cu siguranţă îmi doresc să o repet".

Smiley s-a remarcat atât ca membru al trupei SIMPLU şi ca artist solo, cât şi ca producător şi compozitor pentru artişti consacraţi, atât din România (Morandi, Puya, Delia, Elena Gheorghe, CRBL, Anda Adam, Andreea Bănică, Mandinga, Loredana, Andra) cât şi din străinătate (cântăreaţa de origine italiană In-Grid sau rapperul american Sway).

Scurtmetrajul În film la Naşu’ este o comedie fictivă de situaţii, inspirată dintr-o poveste reală, în care doi actori şi o aspirantă la actorie se confruntă cu birocraţia şi corupţia din zonele vamale de la graniţa dintre România şi Republica Moldova. Filmul are o distribuţie care-i aduce în rolurile principale pe Cristi Iacob, Diana Dumitrescu şi Florin Călinescu, lista de actori care şi-au adus contribuţia la acest scurtmetraj fiind completată de Ion Grosu, Anamaria Mirică şi Ion Săpdaru.

Proiectul Hot Shorts introduce pe marile ecrane trei scurtmetraje (În film la Naşu’, Bora Bora şi Tatăl meu e cel mai tare), ce au avut primele proiecţii la festivaluri internaţionale de film precum Cannes, Locarno, Sarajevo, Salonic sau Varşovia. Hot Shorts, distribuit de MediaPro Distribution, poate fi vizionat în cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Brăila, Bacău, Târgu-Mureş şi Constanţa).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 4 septembrie 2012 12:56
nu sunt amator de scurtmetraje , insa nu as zice nu acestuia .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells