Hugh Grant nu mai vrea să joace în filme

de Răzvan Boboc în 18 Aug 2009
Hugh Grant nu mai vrea să joace în filme

Celebrul actor britanic Hugh Grant a declarat că intenţionează să renunţe la actorie, conform Femalefirst.co.uk. Vedeta pune totul pe seama emoţiilor şi spune că nu de puţine ori a avut atacuri de panică în faţa camerelor de filmat.

"Îmi place totul legat de filmare, dar nu să şi joc. Sunt minunat la repetiţii, dar nu am fost niciodată bun atunci când camerele încep să filmeze", a susţinut Hugh Grant în revista americană Entertainment Weekly.

Grant mai povesteşte cum în ultimii ani de foarte multe ori a fost complet paralizat din cauza emoţiilor pe platoruile de filmare.

Nu este prima dată când actorul, în vârstă de 48 de ani, declară că vrea să renunţe la actorie. În 2004, după ce a jucat în Bridget Jones: The Edge of Reason, a anunţat că se retrage. În scurt timp a semnat însă pentru American Dreamz şi Music and Lyrics. Până şi el recunoaşte că toată această nehotărâre duce la o situaţie ridicolă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
FarkaS pe 18 august 2009 10:48
Cred ca ar avea nevoie de un psiholog. Este un actor foarte bun, care nu si-a spus inca ultimul cuvant pe ecrane (fie ele mari ori mici).
Gina pe 4 septembrie 2009 19:45
Nu vreau sa renunte la actorie!E un actor foarte bun si ar fi pacat sa renunte pentru ca are foarte mari sanse sa ajunga mai departe.
Gina pe 4 septembrie 2009 19:47
Si arata foarte bine.
omerio pe 5 ianuarie 2010 13:14
N-am fost niciodata fan. E un actor care joaca intr-un anumit gen de filme... ceea ce-mi da de inteles ca este limitat ca actor. Si mai mult, se vede ca e stresat cand joaca in filme. N-are naturalete, lejeritate...
Nu va suparati, fetelor... mie nu-mi place deloc.
Uitati-va la Kevin Spacey, Russell Crowe, Hugh Jackman, Christian Bale, Keanu Reeves, di Caprio, Jhonny Depp... ati vazut voi crispare la ei? Au o atat de mare lejeritate in exprimare, gesturi... sunt atat de naturali...
Nu veti vedea in veci asa ceva la acest actoras... Hugh Grant...

Madalina pe 30 mai 2010 18:30
Pai tocmai aceste emotii sau crispari (cum ii spuneti voi) vizibile il fac special. Si in plus are o dictie perfecta. Mie personal chiar imi place :-)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells