Harrison Ford va da şi a cincea oară din bici

de Gloria Sauciuc în 17 Iun 2009
Harrison Ford va da şi a cincea oară din bici

Shia LaBeouf a confirmat că Indiana Jones V a demarat, declarând într-un interviu recent că "Steven tocmai a finalizat povestea, şi acum pornesc filmarea".

Cu siguranţă e vorba de Steven Spielberg, care a regizat şi Indiana Jones de anul trecut - Kingdom of the Crystal Skull, în care LaBeouf joacă rolul lui Mutt Williams, fiul arheologului aventurier.

Se pare că de data asta personajul lui LaBeouf e moştenitorul afacerii de familie, mereu în luptă cu comunişti sau nazişti.

Vorbind într-un interviu pentru BBC despre următorul Transformers: Revenge of the Fallen, LaBeouf nu a mai dat detalii asupra perspectivei lui Spielberg asupra lui Indie, dar se pare că acesta şi-a găsit abordarea potrivită.

Întrebat despre colaborarea cu Oliver Stone la sequel-ul Wall Street, actorul a menționat că titlul este de fapt Money Never Sleeps, iar Stone este 'diferit de oricine altcineva'. Oricum, măcar titlul a trezit surprinderea.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Eustake pe 17 iunie 2009 10:19
Chestia asta nu va mai merge la nesfarsit. Harrison Ford are 67 de ani, pentru numele lui Dumnezeu!
sal pe 17 iunie 2009 14:37
da,dar...arata bine pt cei 67 de ani,plus ca e f carismatic
Alex_Adrian pe 17 iunie 2009 21:46
Problema este ca,ultima parte a fost cam de toata prastia.Nu a avut nici macar 50% farmec,aum au avut seriile vechi.
alex pe 18 iunie 2009 00:01
da clar
asa este
nu se compara cu seriile vechi din anii 80

Szabi pe 18 iunie 2009 01:21
Pacat de timp , au trecut atatia ani , a trebuit 18 ani pentru a incepe noua productie. A-l 4 lea film ii fain , cum a afirmat Steven Spielberg, filmul ii pentru fani , nu a forst creat pentru a castiga premii oscar , nu ma mir , primele 3 au castigat , al 4 lea a fost o combinatie din primele 3 ,dar totusi ,filmul ii destul de fain , si zic ca Harrison Ford ii capabil de o noua productie . Fara Harrison Ford ,nu exista Indiana Jones.
Szabi pe 18 iunie 2009 01:28
Daca a-si fi fost in locul lui Steven , probabil a-si fi facut unele modificari , si a-si fi prelungit filmul cu mai multe scene interesante , folosind putine efecte speciale.
Sa vedem , poate al 5 lea va fi mai interesant ,va avea mai mult succes.

Corlex pe 18 iunie 2009 12:11
Si credeti ca varsta e o problema azi? Cu noile tehnologii nu m-ar surprinde sa faca un Indiana 3D, sau sa reproduca chipul lui Ford cum au facut cu Arnold in Terminator 4. Acum totul e digital, tehnologizat ..... incepe sa dispara farmecul filmelor mai clasice.
Szabi pe 19 iunie 2009 01:50
Ai mare dreptate , se zice ca in 10-20 de ani ,vor fi numai filme 3D , astfel chiar va disparea farmecul filmelor .
alex_il_fenomeno pe 7 decembrie 2011 19:16
impresionant . actorul vrea sa ne arate ca mai are cateva lucruri de spus !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells