Michael Sheen, villain-ul din Bond 23?

de Ştefan Dobroiu în 17 Iun 2009
Michael Sheen, villain-ul din Bond 23?

După ce a fost Tony Blair de câteva ori şi şi-a arătat colţii în ultimul Underworld, s-ar putea ca Michael Sheen să se radă în cap pentru a intra în pielea lipsită de păr a legendarului villain Bond Blofeld. Chiar dacă acesta se presupune că a murit în For Your Eyes Only, nu este deloc greu să fie adus la viaţă, doar suntem în franciza Bond, legată cu un fir cam subţirel de zona verosimilului.

Publicaţia britanică The Guardian relatează că Michael Sheen este în negocieri pentru rolul lui Blofeld, iar asta n-ar trebui deloc să ne mire: unul din scenariştii noului film este Peter Morgan, alături de care Sheen a lucrat de nenumărate ori, printre proiectele lor comune numărându-se excelentele Frost/Nixon şi The Queen.

Ernst Stavro Blofeld este liderul SPECTRE, o organizaţie cu care Bond şi-a pus, reciproc adică, de multe ori beţe în roate. Blofeld a apărut prima oară în Thunderball, apoi în On Her Majesty's Secret Service şi You Only Live Twice. Uneori nici nu-i puteai vedea faţa pe ecran, iar prezenţa fizică a villain-ului se reducea la o mână care mângâia o pisică albă (scene parodiate şi în Austin Powers).

Deocamdată nu se cunosc detalii despre subiectul următorului film Bond, dar cooptarea lui Sheen în proiect nu face decât să crească aşteptările.

Vezi mai jos un colaj realizat de slashfilm cu Sheen şi cum ar trebui să arate Blofeld.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 25 aprilie 2010 23:29
nu prea ii se potriveste
cetateanu pe 28 septembrie 2010 17:32
Bravo lui eu nu ma suparam daca era chia Bond nu ca ar arata dar ma enerveaza teribil actualul Daniel Craig.
007 pe 14 ianuarie 2011 14:29
Daniel Craig este un actor care isi joaca foarte prost rolurile este un actor prost mai bine se facea frizer decat sa joace in filme
alex_il_fenomeno pe 7 decembrie 2011 19:17
ar fi interesant ca villain in aceasta serie !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells