Remake-ul la Păsările lui Hitchcock nu-şi ia zborul

de Gloria Sauciuc în 17 Iun 2009
Remake-ul la Păsările lui Hitchcock nu-şi ia zborul

Chiar dacă e vremea remake-urilor, să faci un remake după Hitchcock nu a fost niciodată un lucru uşor. Gus Van Sant o ştie foarte bine. Aşadar, cum e cu The Birds?

Producătorii Brad Fuller şi Andrew Form vorbesc despre problemele pe care le au în realizarea unui remake la Păsările, într-un interviu acordat publicaţiei Total Film.

Filmul se vrea să fie un amestec al moştenirii lui Hitchcock cu preluarea motivului ameninţării din filmele lui. Totuşi, "faptul că e vorba despre păsări e limitativ. Deci pentru ce să pornim de la asta?", se întreabă Fuller. "Ca producător, urmăreşti mai multe lucruri şi cele care duc la rezultat, şi cele care nu duc, ceea ce e un efort". Naomi Watts a fost la un moment dat cooptată, dar acum totul e în aşteptare.

"Vom face acum următorul Friday the 13th, sper, şi vom vedea cum stăm cu scenariile şi cu materialul, dar nu credem că The Birds e ceea ce urmează pentru noi".

Vorbind de remake-uri cu probleme, cei doi nu mai sunt aşa de convinşi nici când vorbesc despre Rosemary's Baby, care s-a blocat anul trecut: "oricine critică filmul Rosemary's Baby nu a citit scenariul lui Scott Kosar, numit "The Sacrifice". Atunci, cum să critice un lucru pe care nu-l cunosc?" Deci, se va mai numi filmul Rosemary's Baby sau nu? Va trebui să aşteptăm ca să vedem...

Părerea ta

Spune-ţi părerea
redmen pe 17 iunie 2009 12:10
Sper sa nu il mai faca deloc.
Radu1711 pe 25 aprilie 2010 22:24
am vazut filmul si mi-a placut
alex_il_fenomeno pe 7 decembrie 2011 19:14
chiar ar fi curios de vazut un remake la un asemenea film .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells