Game of Thrones, cel mai piratat serial TV din 2012

de Cristina Grigore în 26 Dec 2012
Game of Thrones, cel mai piratat serial TV din 2012

Site-ul TorrentFreak a dat publicităţii lista celor mai piratate seriale ale lui 2012, în fruntea căreia s-a plasat serialul fantasy pentru adulţi difuzat de HBO, Game of Thrones. Acesta a avut 4,28 de milioane de downloadări pentru un sigur episod, detronând-ul pe fruntaşul anului trecut, Dexter – 2,75 de milioane de downloadări – ce a trecut acum pe locul doi în clasament.

Una din cauzele majore ale descărcării masive şi ilegale în cazul lui Game of Thrones are legătură cu perioada mare, de câteva săptămâni chiar, de difuzare a acestora în Statele Unite şi unele părţi ale globului. În Australia, spre exemplu – unde cifrele legate de piratarea lui Game of Thrones sunt printre cele mai mari - episoadele ajung să fie difuzate la o săptămână după debutul lor pe micile ecrane din SUA.

Pe locul trei în topul celor mai piratate seriale TV se află sitcom-ul The Big Bang Theory, urmat de How I Met Your Mother şi Breaking Bad. The Walking Dead, Homeland, House, Fringe şi Revolution încheie topul 10 alcătuit, printre alte surse nenumite de TorrentFreak, cu ajutorul site-urilor de torenţi.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 26 decembrie 2012 11:30
dap,si eu l'am descarcat
octavinspector pe 26 decembrie 2012 17:42
Si normal sa fie asa !!
Manusa pe 26 decembrie 2012 22:33
Pai da, este normal :) este un serial foarte bun.
alex_il_fenomeno pe 31 ianuarie 2013 19:50
Era normal, la ce succes a avut serialul pe intreg mapamondul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells