Fiica lui George Clooney din The Descendants ar putea fi iubita lui Spider Man

de Cristina Grigore în 11 Oct 2012
Fiica lui George Clooney din The Descendants ar putea fi iubita lui Spider Man

Actriţa Shailene Woodley, pe care o ştii din filmul premiat cu Oscar al acestui an, The Descendants (a apărut în rolul fiicei lui George Clooney) va juca în The Amazing Spider-Man 2.

Potrivit EntertainmentWeekly.com, ea o va interpreta pe Mary Jane Waston, o nouă atracţie amoroasă pentru Peter Parker. Roşcata Mary Jane a apărut în benzile desenate drept o rivală în dragoste a lui Gwen Stacy, devenind ulterior persoana la care Spidey ţine cel mai mult şi, pentru o vreme, chiar soţia lui. După cum presa a mai speculat anterior, apariţia în sequel a lui Mary Jane sugerează că se are în vedere scoaterea din scenă a lui Gwen, aşa cum este descrisă şi în benzile desenate.

Alte noi personaje ce şi-ar putea face apariţia în continuarea acestui reboot de franciză sunt Harry Osborn, cel ai mai bun prieten al lui Peter, devenit ulterior nemesis-ul lui – personaj interpretat de James Franco în trilogia lui Sam Raimi – şi Electro, un antagonist ce primeşte abilitatea de a controla electricitatea, după ce este lovit de fulger.

Rămâne de văzut dacă studiourile Sony Pictures vor păstra în schemă aceşti villani. În acestă etapă, cea a castingului, unele roluri notate de producători se mai pot încă elimina. Mulţi dintre fanii Spider-Man sunt însă convinşi că Electro va fi unul dintre villainii aleşi, mai ales ţinând cont de mulţimea de fulgere văzută în imaginile rulate după genericul de final al ui The Amazing Spider-Man.

Filmările la The Amazing Spider-Man 2, în care vor reveni Andrew Garfield şi Emma Stone, vor începe în primăvara anului viitor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
paul2011 pe 11 octombrie 2012 13:30
hmm suna bine cu Electro antagonist si daca va fi oficial , sunt curios cine il va interpreta :) . Mi-a placut primul film si abia astept sa-l vad si pe urmatorul :D .
alex_il_fenomeno pe 11 noiembrie 2012 11:01
ar fi o ascensiune fantastica pentru tanara actrita.
Wanted007 pe 10 ianuarie 2013 11:46
Nu-mi plc daca ii ia locul lui Gwen Stacy.. :(( :((

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells