Festival de scurt- metraje

de www.whereisthelove.ro în 16 Oct 2006
Festival de scurt- metraje
Incepand de astazi, 16 octombrie, "Festivalul dragostei de film" isi deschide...inima cinefililor. In Bucuresti proiectiile se vor desfasura pe parcursul acestei saptamani la Casa de Cultura a Studentilor, Cinema Glendale si Eforie. Where is the love? Festival este organizat de Asociatia Pentru Sprijinirea Tinerilor Cineasti si este singurul festival din Europa difuzat integral pe un post national de televiziune.

Cu peste 600.000 de telespectatori si peste 3500 de spectatori la primele doua editii, Where is the love? Festival se mandreste cu o audienta de invidiat pentru un festival de film de scurt metraj. Inca de la prima edtie si-a propus si a reusit sa finanteze producerea unui film de scurt metraj "Tutunul dauneaza grav sanatatii" al regizorului Paul Negoescu, castigator al sectiunii " Withe Moon", competitie de scenarii.

In premiera in Romania 'Where is the love?' Festival a organizat tot de la prima editie caravana festivalului in cluburile din Romania unde a proiectat filmele din festival in avampremiera evenimentului. Incepand cu editia din 2006 sectiunilor competitive li se adauga inca una si anume 'Shake The Ads' loc unde tinerii din Romania sunt invitati sa-si puna imaginatia la lucru si sa realizeze un film de scurt metraj combinand mai multe spoturil publicitare, filme si clipuri muzicale.

Tot din acest an 'Where is the love?' Festival va avea loc in 4 cinematografe din centrul Bucurestiului. Din 2007 se va incerca o si mai mare expunere prin difuzare TV, promovare neconventionala si diversitate de evenimente.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells