Echipa Entourage, hotărâtă să aducă serialul pe marile ecrane

de Cristina Grigore în 29 Iul 2011
Echipa Entourage, hotărâtă să aducă serialul pe marile ecrane

Starurile şi producătorul serialului Entourage au vorbit de mai multe ori despre dorinţa lor de a continua întâmplările din serial într-un film pentru marele ecran iar ideea este departe de a fi abandonată, anunţă Reuters.

Creatorul serialului, Doug Ellin, a declarat într-un recent inteviu că îşi doreşte cu siguranţă un film Entourage, dar că realizarea lui trebuie să aibă sens în ceea ce priveşte evoluţia de până atunci a poveştii. „Vom face filmul. Este doar o chestiune de timp, când şi cât de repede se va întâmpla asta. Până la urmă vom veni cu ideea potrivită”, a spus el.

Cel de-al optulea sezon, care a fost deja lansat, va fi şi ultimul din serie. Aşa cum s-a întâmplat şi în cazul producţiei HBO Sex and the City, serialul ce-l are în prim plan pe tânărul actor Vince Chase (Adrian Grenier), alături de prietenii săi şi energicii agenţi care îl reprezintă, va fi adaptat într-o peliculă ce ar putea avea, în funcţie de succes, şi continuări.

Mark Wahlberg, producătorul executiv al serialului, pe a cărui evoluţie actoricească la Hollywood s-a bazat acesta, şi-a declarat sprijinul în ce priveşte realizarea unui fim pentru marele ecran: „Chiar dacă va trebui să îl finanţez eu însumi, o voi face… Sper că de data aceasta serialul are o şansă reală să ajungă şi în cinematografe. Oamenii au spus mereu că episoadele sunt prea scurte. Ar vrea să se îmbarce într-o călătorie mai de lungă durată împreună cu băieţii ăştia”, a spus Wahlberg.

Cum producţia sezonului opt s-a încheiat, protagoniştii şi-au exprimat emoţiile ce au pus stăpânire pe ei în ultima zi pe platourile de filmare: „Parcă era ultima zi de liceu. Cu toţii semnam albume cu fotografii, primeam vizite în platou de la prieteni. Ne era greu tuturor să ne mai concentrăm”, a dezvăluit Grenier. "Am petrecut opt ani împreună. Suntem mândri cu toţii de acest serial şi, într-o anumită măsură, acesta va fi lucrul care ne va lega şi de acum încolo”, a mai spus el.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
keanu24 pe 29 iulie 2011 13:15
unul dintre cele mai bune seriale...
Crist11 pe 29 iulie 2011 15:07
Nu prea am auzit de serialul asta, chiar deloc.
De obicei ma axez pe seriale de top mondial, dar o sa citesc sa vad despre ce e vorba, poate e interesant.

xerses pe 29 iulie 2011 17:04
Am vazut vreo doua episoade dar nu m-a impresionat.Poate filmul va fi mai bun.
alex_il_fenomeno pe 29 iulie 2011 17:27
sper sa nu abandoneze ideea si sa faca un film interesant !
Mariusee pe 30 iulie 2011 07:56
Doamneee! Sunt genialii oamenii astia!
Scorpya-Forever pe 19 august 2011 05:03
Din 2009 tot auzeam de el si credeam ca este ceva usurel....in sfarsit anul acesta din plictiseala i-am dat o sansa...si cand colo am ajuns dependenta de el...este in top 3 seriale de comedie si in top 5 seriale de orice film, in ultimii 10 ani, in ceea ce ma priveste.....ARI GOLD....personaj nemuritor forever!!!!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells