Doua seriale noi la Pro Cinema

de Cristina Popov (Joe) - Pro Cinema în 24 Mai 2006
Doua seriale noi la Pro Cinema
Ieri seara ati putut viziona pe Pro Cinema primul episod din noul serial Ghici ce-mi place la tine!/What I Like about You. Cu frumoasele protagoniste Jennie Garth si Amanda Bynes (foto) va veti putea intalni de acum in fiecare marti de la ora 21.00. Serialul prezinta povestea a doua surori, Holly si Valerie, care locuiesc intr-una dintre cele mai mari metropole ale lumii.
Dupa ce tatal lor este promovat si primeste o slujba in Japonia, micuta Holly Tyler (Amanda Bynes) este entuziasmata, insa gandul ca trebuie sa plece in alta tara i se pare total bulversant. Asa ca se decide sa locuiasca impreuna cu sora sa Valerie (Jennie Garth) la New York. Numai ca, dupa ce a lucrat mult in acest sens, viata lui Valerie merge ceas: are un apartament numai al ei, o slujba excelenta in relatiile publice si un iubit frumos si amuzant. Holly isi da toata silinta pentru a fi utila si a face coabitarea cat mai placuta, insa tocmai aceasta este problema! Incercarile micutei de a aduce perfectiunea acolo unde ea exista deja, se soldeaza cu un esec lamentabil. Iar cand Valerie este pe punctul de a o “evacua” pe Holly, fata nu are alta solutie decat sa-si demonstreze bunele intentii care au generat toate acele actiuni indoielnice...
Mai mult din jumatatea primului sezon, Jennie Garth a fost insarcinata. Cele mai multe scene in care apare o prezinta de la talie in sus, stand jos sau in spatele unei canapele. Momentan, actrita este din nou insarcinata, cel de-al treilea ei copil urmand sa se nasca in luna septembrie a acestui an.
Pe parcursul serialului vor mai aparea inca trei dintre protagonistii indragitului serial Beverly Hills, 90210: Jason Priestley (Brandon), Luke Perry (Dylan) si Ian Ziering (Steve). Episodul in care va juca si Jason Priestley a fost prima oara, dupa terminarea filmarilor la Beverly Hills, 90210, cand el si Jennie Garth au jucat din nou impreuna.
Pentru cei curiosi sa stie mai multe despre Amanda Bynes, ea este nascuta in aceeasi zi ca Jennie Garth, pe 3 aprilie. La 17 ani, Amanda a fost votata pe locul 3 in topul celor mai sexy tinere actrite iar acum, la 20 de ani, Bynes conduce un Lexus SC430.
 
Cel de-al doilea serial ce va debuta miine seara pe Pro Cinema va oferi doritorilor de senzational crime invaluite in mister si cazuri de mult clasate, peste care s-a asternut disperarea victimelor. Serialul Cu sange rece va fi difuzat la Pro Cinema din 25 mai, in fiecare joi, de la ora 20:00.
Lilly Rush (Kathryn Morris) este singura femeie detectiv din departamentul omucideri al politiei din Philadelphia. Inteligenta si talentata, Rush isi descopera adevarata menire in momentul cand este desemnata sa se ocupe de vechi cazuri de crima, care nu au fost niciodata solutionate. Folosind tehnologie de ultima ora, Rush incearca sa descopere indicii noi in cazurile vechi, iar datoria sa este sa pastreze vie speranta ca, in cele din urma, dreptatea se va implini. Ea trebuie sa regandeasca scenele crimei si sa intervieveze alti oameni care au fost implicati in cazurile cercetate pentru a putea descoperi o pista catre vinovati. Filozofia de detectiv a lui Rush este ca toate cazurile vechi sint mai importante decat cele actuale, tocmai pentru ca au asteptat atat de mult timp sa fie solutionate.
Kathryn Morris este cunoscuta telespectatorilor din filme precum Inteligenta artificiala, Ultimul castel si din serialele Xena, printesa razboinica si Verdict: Crima!. Morris a marturisit ca personajul Lilly Rush i s-a parut fascinanta, insa acest rol a solicitat-o foarte mult: “Este dura si totusi nesigura, ii este teama de angajamente serioase insa este total dedicata muncii ei, reactioneaza la durerea tuturor, insa nu-si poate exterioriza propriile sentimente.”
La sfarsitul filmarilor pentru serial, Morris si-a facut publica parerea despre deficientele sistemului juridic si a criticat dur procesele cu jurati. “Cazul lui Michael Jackson este foarte relevant in acest sens. Majoritatea juratilor erau interesati mai mult sa-si castige celebritatea, decat sa faca dreptate”, este de parere Kathryn Morris,  justitiara atat in serial, cat si in realitate.
Producatorii serialului Cu sange rece au acordat o atentie speciala coloanei sonore, cu ajutorul careia s-a incercat evocarea vremurilor in care au avut loc crimele. Majoritatea personajelor sint interpretate de doi sau trei actori, care au avut sarcina de a intruchipa victimele in diferite etape ale vietii lor.
Coloana sonora este asigurata de Bruce Springsteen, Elton John, Depeche Mode, The Offspring si multe alte trupe, ale caror hituri provin din anii in care au avut loc crimele evocate in serial. Bruce Springsteen a citit scenariul, de care a fost foarte incantat, si si-a dat imediat acordul pentru ca opt dintre cele mai cunoscute melodii ale sale sa fie folosite in serial.
Anul trecut, serialul Cu sange rece, a fost nominalizat la premiul Emmy.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells