Dianna Agron, rol principal feminin în SF-ul I Am Number Four

de Gloria Sauciuc în 30 Apr 2010
Dianna Agron, rol principal feminin în SF-ul I Am Number Four

Dianna Agron, una din actriţele serialului Glee, produs de Fox, a câştigat rolul feminin principal din I Am Number Four, adaptarea pentru marele ecran a cărţii science-fiction pentru tineri, de James Frey şi Jobie Hughes. După Cory Monteith, Agron beneficiază la rândul ei de succesul ieşit din comun al serialului Glee.

Four, produs de DreamWorks, e despre un grup de nouă extratereştri care au scăpat de pe planeta lor de baştină cu puţin timp înainte de a fi anihilaţi de o specie rivală. Numărul patru, jucat de actorul britanic Alex Pettyfer, se ascunde pe Pământ, sub aparenţa unui elev de liceu, doar pentru ca apoi să-şi dea seama că este încă vânat de duşmanul planetei lui.

Agron va juca rolul unei fete care se îndrăgosteşte de Number Four şi devine persoana lui de încredere. Între alte nume, Sharlto Copley (District 9) va juca rolul mentorului numărului patru, iar Teresa Palmer va fi extraterestrul numărul şase.

Four va fi debutul lui Agron într-un film cu nume mari, produs de un studio important - Michael Bay şi Steven Spielberg vor semna producţia, D.J. Caruso va fi regizor, Al Gough şi Miles Millar au semnat scenariul. Filmările vor începe luna viitoare, în Pittsburgh.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
caroldaniel67 pe 30 aprilie 2010 09:46
Abia astept!
Radu1711 pe 30 aprilie 2010 12:25
frumoasa foc

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells