See No Evil

(2006)

Colecționarul de ochi

Poster See No Evil Postere See No Evil

Sinopsis See No Evil

Mai mult
See No Evil

Un grup de delicventi minori sunt trimisi sa ajute la restaurarea unui hotel devastat intr-un incendiu in schimbul reducerii pedepsei. Din pacate pentru ei, nimeni nu stie ca un maniac are in stapanire acest hotel. O data ce le descopera prezenta, acesta incepe sa-i vaneze unul cate unul, pastrand ochii drept trofeu.

Este un film de groaza, mister, violente extreme si omucideri multiple, deci pe buna dreptate interzis sub 16 ani. In fapt, mama psihopatului este si ea psihopata, o fanatica religioasa care-i comanda fiului ei…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: sorina25
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.0

Caseta tehnică

Produs de

Lions Gate Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Lions Gate Films

Țara

SUA

Site oficial

See No Evil
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
gaga pe 31 Iulie 2008 00:37
are unele faze cam violente dar eu zic ca-i un film destul de bun.cel putin rolul i se potriveste perfect lui kane la ce privire are.
6 2
alex_il_fenomeno pe 21 Iunie 2011 19:09
a fost un film destul de interesant , cu un scenariu bine pus la punct si cu iste actori priceputi , care au facut roluri bune ! pe toata durata filmului este o tensiune ce apara din ce in ce mai mult chiar pana la final ! este un film reusite de acest gen pe care il recomand !
5 1
mathia22 pe 13 Februarie 2011 23:49
mie mi-a placut!!! chiar nu mi se pare un film de doar 6.2...
5 3
arnoldroland pe 09 Septembrie 2010 16:20
destul de inspaimantator ,as zice! amatorii de genul horror trebuie sa il vada!
5 3
Ciprian_2007_tl pe 08 Decembrie 2012 18:41
E belea filmul.Joaca si Kane fratele lui Undertaker.Merita vazut ! :X
4 0
sorina25 pe 26 Ianuarie 2011 15:06
pt horror-isti :))))
Am gasit urm recenzie clar la subiect:
''Este un film de groaza, mister, violente extreme si omucideri multiple, deci pe buna dreptate interzis sub 16 ani. In fapt, mama psihopatului este si ea psihopata, o fanatica religioasa care-i comanda fiului ei urias sa ucida femei--care zice ea ca sunt ,,rele" si ca au comis ,,pacate". Dar ucigasul psihopat din film este intr-adevar un,,colectionar de ochi" in care se uita sa vada ,,raul"--adica asa zisele ,pacate' comise de femeile pe care le-a omorat la comanda mamei lui--o fanatica ,religioasa' ce vrea ca fiul ei ucigas ,,sa pedespseasca pacatele" femeilor pe care le poate prinde fiul ei, Jacob --mana ei ucigasa.
Pe alocuri, filmul este confuz, desigur regizat ca sa redea mintea incilcita a ucigasului psihopat. Insa acesta nu asculta comanda mamei lui atunci cand vede pe spatele gol al unei femei pe care a reusit s-o prinda in… citeşte

4 0
apple.crisp pe 3 aprilie 2011 14:57
nu stiu cine a scris porcaria asta .. dar se repeta intr-una mai intai jacob e un psihopat dar si mama lui e o psihopata care ii spune fiului ei ce sa faca . jacob ucide femei datorita mamei lui psihopate care ii spune sa ucida=)) wtf ... repetiile alea enervante te fac sa crezi ca cel care a scris recenzia a trecut prin mainile lui jacob :)) parca nu putea sa isi adune gandurile .. sau eventual suferea de alzheimer .. nu isi aducea aminte ce a spus si ca sa fie sigur hai sa mai zi inca odata
sorina25 pe 4 decembrie 2012 05:07
Hahaha hahahha
mathia22 pe 13 Februarie 2011 23:49
mie mi-a placut!!! chiar nu mi se pare un film de doar 6.2...
4 2
MNarcis pe 05 Noiembrie 2011 22:48
Ce pot zice mi-a placut are ritm si suspans, nici nu sti cand trece timpul, merita vazut!
3 1
gabristriker pe 09 Decembrie 2011 23:43
ironie
este o scena chiar ironica din filmul asta in care salvatoarea de caini e mancata de caini la propiu in plus ca numi place ca spune pe la final ca tatuajele sunt un pacat ba din contra daca si evreii se tatueaja atunci na sugeo baba batrana
3 3
Vegetarian pe 02 Decembrie 2012 00:35
Nu este un film potrivit si pt lista : Oki - Filme cu orbi , cu orbire temporara etc .. = Un barbat urias vaneaza unul cate unul , membri unui grup de delicventi minori trimisi sa ajute la restaurarea unui hotel devastat intr-un incendiu in schimbul reducerii pedepsei . El le pastraza ochii drept trofeu dupa ce ii ucide .

. . Filmu asta mai poate fi adaugat si in lista : Case , apartamente - Probleme , solutii = Proprietarul unui hotel , care a fost mai mult un hobby decat o afacere , ar fi murit intrun incendiu petrecut in 1976 , deasupra etajului 8 , hotelul avand 10 etaje .
3 zile de lucru de curatenie facute de fiecare din adolescentii delicventi , ekivaleaza cu 1 luna pedeapsa .

2 0
CANTALUP pe 2 decembrie 2012 01:08
De obicei astfel de filme sunt intelese si apreciate mai mult de catre cei care au trait ceva asemanator . Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteala ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari .
robbiex2 pe 15 Septembrie 2010 01:34
Un horror bunicel, merita vazut pentru cine prefera filmele horror.
Are cateva clisee insa este ok, efectele sunt bune iar interpretarea actorilor este buna.

2 1
Infinity pe 30 Septembrie 2013 22:21
See No Evil (2006)
Chiar daca are tot ce-i trebuie pentru a fi un "monstru" in filmele horror, parerea mea e ca ar trebui sa ramana doar cu wrestling-ul. Cei din WWE vor sa castige bani si de pe urma filmelor, bagandu-si in diferite filme cateva dintre superstar-urile sale.
1 0
Anamarria pe 29 Mai 2012 16:22
Slaaab,foarte slab! Citind comentariile tuturor care l-au vazut si zicand ca este destul de bun ,m-am asteptat sa pare mai real,dar se vede clar ca este fictiune. Momentele cu scoaterea ochilor este cea mai falsa. Regret ca am pierdut vremea cu el. Nu il recomand celor care vor sa vada un horror.
1 1
Dyanna_07 pe 09 Februarie 2012 12:58
e super filmu`!!!!!shi spre deosebire d destul d multe filme shi maica`sa(lu` nebunu` ala`)este criminala........k shi in vineri 13!!!
1 1
kr1st1badboy97 pe 19 Noiembrie 2011 10:33
mie, cel putzin, mi-a plakut. scenariul este subtzire si destul de previzibil, insa suspansul si tensiunea m-au tzinut destul de inkordat shi mi-au captat atentzia... rekomand amatorilor acestui gen;)
1 2

Spune-ţi părerea despre See No Evil

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu See No Evil
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells