Debut monstruos pentru Monştri contra extratereştri

de Ștefan Dobroiu în 29 Mar 2009
Debut monstruos pentru Monştri contra extratereştri

Noua animaţie DreamWorks are toate şansele să urce pe podiumul celor mai bune weekenduri de premieră din martie ale tuturor timpurilor. Cu peste 50 de milioane de dolari câştigate în primele trei zile, aventura "vocalizată" de Reese Witherspoon, Seth Rogen, Hugh Laurie şi Paul Rudd este întrecută doar de 300 (70 de milioane USD în primul weekend), Ice Age: The Meltdown/Ice Age 2: Dezgheţul (68 milioane USD) şi, eventual, Watchmen, filmul lansat la începutul lunii având 55,2 milioane USD în buzunar la sfârşitul primelor trei zile de proiecţie în cinematografele americane.

Interesant la Monsters vs. Aliens este faptul că mai bine de jumătate din încasări sunt aduse de proiecţiile din cele 2000 de cinematografe 3D, deşi numărul total de săli în care rulează filmul este de peste 7000. Conceput special pentru tehnologia 3D (şi nu doar 3D-izat după realizare, cum a fost cazul lui Bolt), filmul despre Susan Murphy, o tânără care ajunge să aibă 15 metri înălţime după ce este lovită de un meteorit în ziua nunţii, este doar primul din lunga serie de proiecte 3D care vor ajunge şi pe marile noastre ecrane. După Up, Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (vezi trailerul aici) şi primul Toy Story, în decembrie va apărea şi Avatar, primul film al lui James Cameron de la Titanic încoace (detalii aici).

Monştri contra extratereştri va apărea pe ecrane pe 10 aprilie, atât în variantă tradiţională cât şi în spectaculoasa variantă 3D.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
desprefilme.com pe 13 iulie 2009 17:30
Se anunta a fi inca o capodopera semnata DreamWorks !
Radu1711 pe 16 aprilie 2010 19:52
foarte bune filme, Ice age, bolt, toy story
vice pe 27 august 2010 12:55
miuvi

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells