Daniel Radcliffe sprijină homosexualii

de Răzvan Boboc în 1 Mar 2010
Daniel Radcliffe sprijină homosexualii

Daniel Radcliffe, celebru pentru rolul său din filmele seriei Harry Potter, s-a implicat într-o nouă campanie care încurajează toleranţa faţă de persoanele care au altă orientare sexuală, conform Femalefirst.co.uk.

Actorul a realizat un clip care face parte dintr-o campanie de prevenire a sinuciderilor în rândul homosexualilor, bisexualilor şi transsexualilor.

Radcliffe, acum în vârstă de 20 de ani, a povestit că a cunoscut mulţi homosexuali şi că în şcoală s-a confruntat cu fenomenul homofobiei.

"Am urât întotdeauna persoanele care nu tolerează homosexualii, lesbienele sau bisexualii. Acum am ocazia să fac efectiv ceva în acest sens", a spus Radcliffe.

Clipul a fost realizat pentru The Trevor Project, o organizaţie non-profit din Statele Unite.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Adina pe 1 martie 2010 10:53
Sincer...dragul meu Cupidon, iti cam tradezi numele...sti Cupidon = iubire, intelegere, chestii din astea abstracte....
Ar trebui sa inveti sa scri mai corect si pe urma sa judeci ceea ce fac sau cred altii....de unde stii tu ca Dumnezeu nu a lasat asa lucrurile sau nu a lucrat astfel incat lucrurile sa se dezvolte asa...trebuie sa fi prieten bun cu Dumnezeu de sti tu astea...ti-o fi facut confidente si noi muritori de rand nu avem cum sa stim...asta e, nu-i asa? Vezi-ti de viata ta si de problemele tale, daca toti am face asta si nu ne-am mai uita in curtea vecinului sa vedem ce nu are si sa-l judecam ne-ar fi mult mai bine....

Salutari!!!!!!

MAN EUGEN pe 5 martie 2010 15:57
NU ESTE BINE SA FI HOMOSEXUAL
raluca pe 17 martie 2010 08:49
sunt de acord cu daniel radcliffe!!!!Si homosexualii sunt tot oameni,nu avem nici un drept sa ii marginalizam.nu suntem cu nimic deasupra lor.suntem egali cu totii!!!
Andrey pe 22 martie 2010 10:49
Are dreptate toti sunt oameni chiar daca au alte gusturi :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells